Kinderfeestje tussen de dino's bij Oertijdmuseum in Boxtel

De kinderfeestjes zijn voor kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar. Het verjaardagfeestje duur ongeveer 2 uur.

I.v.m. Corona is er een aangepast kinderfeestjes programma, zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om ter plekke het dino bouwpakketje in elkaar te knutselen.

Kijk voor de actuele informatie en prijzen op de website van het Oertijdmuseum!

Het standaard kinderfeestje arrangement is: entree, dinosaurusfilm en speurtocht (je begeleidt de kinderen zelf), houten dinosaurusje bouwen en geluks-/knuffelsteen als aandenken.

Eten en drinken: IJsjes, ranja of fris, koeken, tosties, broodjes knakworst, worstenbroodjes e.d. zijn verkrijgbaar vanaf € 0,50 per consumptie. Zelf meegebracht eten en drinken is in het museum niet toegestaan.

Wil je daarna nog met je vriendjes en vriendinnetjes eten op je verjaardagfeest. Ga dan voor complete (kinder)menu's naar Het Pannenkoekenbos.  Op vertoon van de kassabon van het Oertijdmusem, waarop het aantal kinderfeestje-arrangementen staan aangegeven, krijgt elke arrangement een kindermenu voor € 5,95. Te reserveren en betalen bij Het Pannekoekenbos zelf. 

Kinderfeestje Oertijdmuseum

Kinderfeestjes kunnen elk half uur ingepland worden (tijdens reguliere openingstijden), daarom graag ruim van te voren RESERVEREN via telefoon 0411-616861.

Kijk voor de actuele informatie en prijzen op de website van het Oertijdmuseum!