Musicalklas - Zingen, Acteren en Dansen bij Muziekfabriek Eindhoven

Torenallee 345, 5617 BR Eindhoven

Musicalklas - Zingen, Acteren en Dansen bij Muziekfabriek Eindhoven

Hou je van zingen, acteren of dansen? Of wil je het graag leren?
Als je tussen de 9 en 12 jaar bent, ga dan gezellig langs bij Muziekfabriek Eindhoven. Meld je nu aan voor musical lessen!

Tijdens de musicallessen ga je zingen, acteren en dansen. Naast dat dit hartstikke leuk is, is Muziekfabriek Eindhoven ervan overtuigd dat je met de lessen ook aan je zelfvertrouwen, expressie en je houding werkt. Hierdoor word je ook zelfverzekerder.

In de musical klas gaan jullie samen je favoriete musical liedjes zingen, aan je interpretatie werken en alles combineren met de nodige pasjes als mooie afsluiting. Samen ontdekken we onze stem (solo en in een groep), proberen we speltechnieken uit en werken aan onze muzikaliteit en beweeglijkheid.
Aan het einde van de cursus geven we een show waarbij familie en vrienden de nieuwe talenten kunnen komen bewonderen.

In 12 lessen op de woensdagmiddag krijg je in een groep van maximaal 12 personen een eerste blijk in de wereld van muziek en theater.
De lessen worden gegeven door een professionele docent uit het musical- en muziektheater vak met ervaring in het lesgeven in binnen en buitenland.

Ze starten op verschillende momenten per jaar: vanaf september en februari. Je kunt je nu al inschrijven! Bij genoeg aanmeldingen start de groep.


Aantal lessen: 12 lessen en een optreden.
Leeftijd: In de leeftijd van 9 tot 12 jaar.
Tijdstip: De lessen zijn wekelijks op de woensdag om 17.00 - 18.15 uur
Maximaal aantal deelnemers: 12

Meld je dan nu aan op: https://www.muziekfabriekeindhoven.nl/musicalklas