Jouw bedrijf op Go-Kids Eindhoven

Jouw bedrijf op Go-Kids Eindhoven?

Heb jij een kindvriendelijk bedrijf in de regio Eindhoven-Helmond? En ben jij benieuwd wat Go-Kids Eindhoven voor je kan betekenen?

Go-Kids is een landelijke franchise. Onze focus doelgroep bestaat uit ouders en grootouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Wij inspireren ze in de breedste zin van het woord. Om eropuit te gaan, maar ook om bijvoorbeeld een passende hobby te zoeken. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, onder andere middels zoekfilters.

Ik ben Maike, eigenaar van het platform Go-Kids regio Eindhoven. Alleen deze regio trekt maandelijks 12 duizend websitebezoekers, 3200 nieuwsbrieflezers en heeft ruim 13.000 volgers op de social media kanalen. De content op onze website activeren we middels campagnes en lidmaatschappen.

We bieden ondernemers hiermee niet alleen een online communicatiekanaal met een hele specifieke doelgroep, maar nemen ook een stukje promotie voor deze doelgroep uit handen. 

Dus heb jij een een leuke horeca gelegeheid, kindvriendelijk uitje, tof kinderfeestjes, coole creatieve- of sportclub of mooie kinderwinkel? Wil jij graag weten wat de diverse mogelijkheden zijn om op Go-Kids Eindhoven zichtbaar te zijn? Stuur me dan een berichtje. 

Ook bij evenementen, pop-up stores of familiefestivals kunnen wij ondersteuning bieden qua promotie.  

Dus wil jij alles weten over de verschillende lidmaatschappen voor jouw bedrijf om jezelf op Go-Kids Eindhoven te presenteren? Bel of mail mij dan en ik kom graag bij je langs om samen te kijken wat het beste bij jou aansluit.

Bel: 06 11 14 12 14
Mail: maike@go-kids.nl
LinkedIn

Log In