Jouw bedrijf op Go-Kids Eindhoven

Jouw bedrijf op Go-Kids Eindhoven?

Heb jij een kindvriendelijk bedrijf in de regio Eindhoven-Helmond?

Horeca, uitjes, kinderfeestjes, clubs, evenementen, overnachten, winkelen, spelen, sporten of iets anders wat interessant is voor kids en hun ouders/verzorgers?

Wil jij graag weten wat de diverse mogelijkheden zijn om op Go-Kids Eindhoven zichtbaar te zijn?

Wil jij graag opvallen en zichtbaarheid krijgen onder de doelgroep; ouders, verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar in de regio Eindhoven en Helmond?

Als lid zijnde van Go-Kids Eindhoven staat niet alleen jouw bedrijf als bestemming op onze goed bezochte website. Staat je bedrijf onder de juiste categorie of wellicht onder meerdere categorieën als je meerdere onderdelen hebt binnen je bedrijf. Doe je mee met onze promotionele acties zoals de nieuwsbrief die wij voor iedere vakantie versturen onder de 2150 abonnees, de specials die wij uitgeven, en social media waar wij goed vertegenwoordigd zijn.

Go-Kids bestaat al 10 jaar, en het is inmiddels een platform wat een landelijke dekking heeft opgebouwd. Er zijn nu maar liefst 26 regio's waar Go-Kids actief is. Het is een succesvol platform en als jouw bedrijf op Go-Kids Eindhoven staat dan weet je zeker dat je zichtbaar bent onder (jonge)ouders, grootouders, verzorgers en scholen. Als de bezoeker op Go-Kids Eindhoven iets zoekt dan krijg je alles te zien in een omgeving van 50 km.

Dus wil jij alles weten over de verschillende lidmaatschappen voor jouw bedrijf om jezelf op Go-Kids Eindhoven te presenteren? Bel of mail mij dan en ik kom graag bij je langs om samen te kijken wat het beste bij jou aansluit.

Bel: 06 11 14 12 14
Mail: maike@go-kids.nl
LinkedIn

Log In