Muziekles voor kinderen bij muziekschool Muziekfabriek Eindhoven

Torenallee 345, 5617 BR Eindhoven

Muziekles bij muziekschool Muziekfabriek Eindhoven

Muziekles op het bruisende Strijp-S! Gratis proefles

Bij de Muziekfabriek Eindhoven geven ze muziekles voor alle leeftijden en alle niveaus. Een jong team van professionele docenten geven les in verschillende stijlen, zoals pop, rock, jazz en klassiek. 

Proefles muziekles voor kinderen

Schrijf je nu in voor een gratis proefles op www.muziekfabriekeindhoven.nl

Pianoles – Gitaarles – Zangles – Drumles – Basgitaarles – Saxofoonles – DJ-les – Muziek op Schoot – Kinderfeestjes - Workshops

Muziek op schoot met kinderen

Muziek op schoot is muziekles voor de allerkleinste. Samen met ouder of verzorger een gezellige en leerzame kennismaking met muziek. In de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar. Verdeeld in 2 groepen.

Jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Samen met de kinderen wordt er gezongen, gedanst en gespeeld op muziekinstrumenten. Naast dat dit goed is voor de ontwikkeling, versterkt het ook de emotionele band tussen ouder en kind. Plezier beleven aan muziek staat voorop en er is geen ervaring voor nodig.

Deze cursus wordt gegeven door een professionele pedagoog en muziekdocent. Deze cursus start op 3 verschillende momenten per jaar.

Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde kinderen worden de groepen ingedeeld. Minimaal aantal deelnemers: 6 (maximaal 10).
Je kunt je nu inschrijven op www.muziekfabriekeindhoven.nl

Muzieklessen voor kinderen

De eerste kennismaking met muziek, in een veilige omgeving met papa, mama of verzorger. Spelenderwijs zingen we, bewegen we, luisteren we, ontdekken instrumenten en maken zelf muziek, met handen, voeten, mond en kleine instrumenten.

In tien lessen komt er door middel van verschillende thema's een scala aan muzikaliteit voorbij waarbij de kinderen kennismaken met toonhoogte, ritme en welke geluiden ze zelf al kunnen maken, zonder het gevoel dat ze iets móeten, want we zitten gezellig samen en doen alles samen.

Voor de cursus Muziek op schoot wordt de ruimte gezellig aangekleed met kleurige kussens en ook knuffel Beertje is er elke les bij.

Kinderfeestje Muziekfabriek Eindhoven

Je kan ook je kinderfeestje bij Muziekfabriek Eindhoven vieren in het thema Popster voor een dag of DJ feestje! Voor meer informatie kijk je even bij kinderfeestje Muziekfabriek Eindhoven.