Dit vind je misschien ook interessant

Alpakuba: Het leukste kinderfeestje met Alpaca's
Meer weten

Alpakuba: Het leukste kinderfeestje met Alpaca's

Zand 8, Bakel

Alpakuba Alpakuba in Bakel is dé leukste Alpacafarm van de regio Eindhoven-Helmond. Erik en Rian Kui... bekijk

 

Top 10 leukste uitjes in Helmond voor jou op een rijtje

Speelschuur Brandevoorste Hoeve

Laat de verbeelding van de kleintjes de vrije loop in de Speelschuur Brandevoortse Hoeve. Binnen spelen met een boerderijthema kan nog leuker worden door samen creatieve kunstwerken te maken. Misschien schilderen ze wel hun favoriete boerderijdier!

Klik hier voor de website van Speelschuur Brandevoorste Hoeve

Dierenpark de Warande in Helmond

Ga op avontuur in Dierenpark de Warande en ontdek een wereld van fascinerende dieren. Maak een checklist van dieren die je wilt zien en leer samen leuke feitjes. Na je dierentuinavontuur, keer terug naar huis voor een knutselsessie waarbij de kids hun favoriete dier kunnen natekenen of knutselen.

Klik hier voor de website van Dierenpark de Warande

Museum Kasteel Helmond

Kasteel Helmond is de grootste waterburcht van Nederland. Het eeuwenoude gebouw vormt samen met de Kunsthal: Museum Helmond.

Beide museumlocaties liggen op loopafstand van elkaar, gescheiden door de Zuid-Willemsvaart, in hartje centrum dichtbij het winkelgebied en horeca- en ontspanningsgelegenheden.

Klik hier voor de entreeprijzen van Kasteel Museum Helmond

Recreatieplas Berkendonk

Verfrissend en leuk, Recreatieplas Berkendonk is perfect voor een dagje waterpret. Naast zwemmen, geniet van het bouwen van zandkastelen op het strand. Neem een picknick mee en maak van de dag een ontspannen gezinsuitje.

Klik hier voor de website van Recreatieplas Berkendonk

De Cacaofabriek, de kindvriendelijk bioscoop in Helmond

Verken films op een bijzondere manier. Organiseer een 'filmfestivaldag' thuis, kies films uit verschillende genres en praat na elke film over jullie favoriete scènes.

Klik hier voor de agenda van De Cacaofabriek

Overzicht speeltuinen in Helmond

Begin april hebben weer veel speeltuinen hun deuren voor kinderen weer geopend. Het is heerlijk om bij goed weer lekker buiten te spelen in een van de speeltuinen, die regio Helmond rijk is. En terwijl de kinderen spelen kunnen ouders of grootouders lekker te genieten van een drankje en hapje op het terras. 

Klik hier voor het overzicht van de speeltuinen in Helmond

Kidsplaza Helmond

Binnen spelen was nog nooit zo leuk! Organiseer een 'betoverende middag' waar kinderen zich verkleden als hun favoriete sprookjeskarakter en genieten van de overdekte speeltuin.

Klik hier voor de prijzen van Kidsplaza Helmond

Zwembad de Wissen in Helmond

Plan een 'Zwemfestijn' met opblaasbaar speelgoed en waterpolo. Maak het nog specialer door na het zwemmen samen een ijsje te eten!

Klik hier voor de website van Zwembad de Wissen

Jan Visser Museum in Helmond

Maak van het museumbezoek een ontdekkingsreis. Maak een schatkaart voor de kleintjes en ontdek samen de interessante tentoonstellingen in het Jan Visser Museum.

Klik hier voor de openingstijden van het Jan Visser Museum

Tienerhuis Skatepark Helmond

Binnen spelen was nog nooit zo leuk! Organiseer een 'betoverende middag' waar kinderen zich verkleden als hun favoriete sprookjeskarakter en genieten van de overdekte speeltuin.

Klik hier voor de website van Tienerhuis Skatepark Helmond

Log In