Speelgoed tips van de Sint

Oh kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind.....Het heerlijk avondje komt er aan! 
 
In de herfstvakantie zijn er al de nodige Sinterklaas lijstjes gemaakt door onze kids. Nu aan ons, als (groot)ouders, de uitdaging om eens te bekijken wat de kinderen nog allemaal aan wensen hebben. En dat zijn er veel....... En nog nog slimme inkopen doen.
 

Duurzaam Sinterklaas feest

Wil je een duurzaam Sinterklaas feest dan kan je natuurlijk naar een Recycle Sint event (14 november) of naar een speelgoed beurs gaan. Ook wordt er via speciale groepen op sociale media tweedehands speelgoed aangeboden. Tip voor een kleine beurs! Ook zijn deze platforms ideaal als je zelf speelgoed wilt verkopen zo net vóór de feestdagen. 
 

Speciale inkoopavonden en korting

Ook organiseren speelgoedwinkels diverse speciale avonden met korting. Maar ook online zijn er speciale acties. Als je tijd hebt, kan dit veel geld schelen. Lees hieronder verder voor meer tips.
 

Geef tickets voor een uitje cadeau!

Hebben de kids als veel speelgoed? Naast speelgoed is het namelijk ook leuk om tickets voor theater, biosbon of zwembad cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan het Kerstwintercircus of een leuke jeugdvoorstellingen in het Parktheater of de Schalm in Veldhoven of film tickets vóór de nieuwe Frozen2. Wist je dat je bij Go-Kids ook een speciaal gezinsticket voor de Ontdekfabriek in Eindhoven kan kopen?
 
Kerstwintercircus Parktheater Eindhoven

 

Speelgoed tips voor kinderen

Natuurlijk hebben de kinderen al veel speelgoed en toch blijven ze veel wensen houden. Herkenbaar?? We hebben in de herfstvakantie samen eerst bekeken met welk speelgoed ze uitgespeeld zijn en dat hebben we de afgelopen weken verkocht. Het ruimt lekker op en anderen zijn er blij mee. 
Bij Go-Kids hebben we een aantal leuke tips verzameld voor Sinterklaas cadeaus: 
 

Disney Princess Belle, Ariel of Mulan (6+)

De Disney prinsessen zijn een inspiratie voor alle meisjes. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook sterke karakters en veel gevoel voor humor. In hun avonturen stralen ze een enorme positiviteit uit: ‘Ik kan dit’! Zo kunnen kinderen in het spelen met deze poppen al hun dromen en ambities kwijt en er onbeperkt hun fantasie op los laten. Er zijn 4 bijzondere poppenseries: de relaxte Comfy Squad, de fashionable Style serie, de grappige verzamelpoppetjes van Disney Comics en ….. de zingende poppen Elsa en Anna naar Frozen2. Bestel hier de pop: Frozen2 Elsa

Afbeelding Disney Princess Belle, Ariel en Mulan 

      

 

Spelletjes & sport

Traditionele spellen zoals Vier op een Rij, Doolhof, Levensweg, Rummikub vallen goed in de smaak bij de kinderen. Maar onlangs zag ik dit op internet: Boek met 25 Quality time spellen inclusief 25 gekleurde stippen van Monkey Moves. Het boek heeft 2 delen met spellen voor verschillende leeftijdscategorieën. Dit boek met spellen bevordert het samenspel, familie tijd en creativiteit bij de kinderen. Bekijk het spel hier.
 
Het aanbod van spelletjes is enorm. Maar denk ook aan buitenspellen of misschien heeft je kind neen ieuwe sportoutfit voor voetbal, dansen of hockey nodig?  Op een of andere manier is dit bij ons altijd tussen Sint en verjaardagen in. Maar zeker leuk om een nieuwe voetbal, hockeystick of dansoutfit te krijgen. Tip: Gymnastiekmat van de Ikea!
 

Spelcomputer

Vanaf 7-8 jaar is de spelcomputer natuurlijk de bom. Nintendo Switch en Sony PlayStation 4 wensen vliegen ons om de oren. En natuurlijk zien ze dat bij vriendjes en vriendinnetjes. Tja vorig jaar heeft Sinterklaas een gezamenlijk cadeau gebracht en dat vonden de kids super leuk. Dit jaar staan nieuwe Mario Bros spelletjes en gadgets dan ook op het wensenlijstje van de kids. 
 
Een tip: Google het gewenste item en kijk waar je het goedkoopst uit bent. Of zet een aantal interpagina’s open en kijk &vergelijk. Voor mij is dat de leukste uitdaging. Dit kans soms enkele euro’s schelen!
 

LEGO & bouwen

Wij hebben een mega LEGO fan in huis, maar ook ons meisje van 3 is gek van Lego en LEGO Friends. Wist je dat naast de bouw steentjes je ook super leuke boeken hebt. Vooral dit speciale boek LEGO Wachten op de Kerstman is super leuk in de feestmaand! En is je kindje toevallig ook nog jarig dan is dit verjaardagsboek van LEGO (doe-boek met spelletjes en opdrachten voor de Jarige Job, inclusief LEGO poppetje) ook een leuke cadeau.
 
LEGO verjaardagsboek: Tijd voor een partijtje! Bouw je jarige minifiguur en maak je klaar voor een feestje met dit superleuke verjaardags-puzzelboek. Het zit bomvol stickers, puzzels, doolhoven, tekenopdrachten en kleurplaten, een poster en de allerleukste verjaardagsverhaaltjes. Dus pak je stiften en potloden en doe gezellig mee! Bestel het boek hier!
 
 
LEGO boek (5+): Wachten op de Kerstman. Tel samen af naar kerst! Lees iedere dag een bladzijde en plak stickers van één van de vier stickervellen. Speel je eigen kerst scenes met je Kerstman-minifiguur in het 3D-toneel! Bestel hier het boek Wachten op de Kerstman.
 
 
Meer LEGO tips: Ken je de LEGO box-serie ‘Bedenk en Speel’ al? Dit is een LEGO box met een leesboekje, doe-boekje en LEGO minifiguurtjes. Verkrijgbaar in twee soorten: Beestenbende & Voertuigen. Een perfect Sinterklaas (of Kerst) cadeau voor jonge kinderen. Bestel de LEGO box Voertuigen hier!
 
 
Ook KAPLA is bij ons nog steeds erg favoriet. Van klein tot groot spelen ze hier mee, in combinatie met houten blokken of speelgoeddieren of poppetjes. Ook verschijnt weer de 3D puzzels van de Eiffeltoren of Big Ben op de wensenlijstjes.
 

Speelgoed met verrassingseffect

Welk meisje is niet gek op L.O.L Suprise. Ik hoor van moeders met dochters dat dit toch echt de bom is en dit ook op het verlanglijstje staat. Maar nu is ook Capsule Chix Sweet Circuits Pop populair bij de meisje. Een surprise box met 5 capsules met verschillende voor jouw Capsule Chix pop. En voor wie nog niet uitgespeeld is met slijm, is Poopsie Slime Surpise zeker aan aanrader.
 

Tips voor creatieve kids

Met Sinterklaas is het ook leuk om weer nieuwe stiften, pennen en knutselspulletjes te geven. Ook al jaren favoriet is klei van Playdoy. Ze hebben ook hele gave speelsets van Playdoh met een Unicorn, speelset koekjes bakken en donuts maken. Bekijk het aanbod hier!
 

Pyjama & sloffen

Gezien de koudere wintermaanden en het feit dat de kids heel hard groeien vullen we de speelgoed cadeaus aan met een lekkere warme pyjama en sloffen van H&M of ZARA, Hema of ook een leuke tip, de pyjamaatjes van Slaapkopje.nl.
 

Schoencadeautjes

De Schoencadeautjes..... we beginnen eerst met het downloaden van de schoen zet kalender van Go-Kids. Daarop geven wij aan op welke dagen de schoen gezet mag worden. Dit beperkt de spanningen en korte nachtjes. Leuke tips zijn: natuurlijk wat lekkers om te snoepen; chocoladeletter of muntjes, of een kleine Schoencadeautje. Zoals stickers, kleurboekje, adventkalender of een klein cadeautje van het wensenlijstje. 
 
 
Succes met alle Sint voorbereidingen! Een goede voorbereiding scheelt geld en gestress.
We wensen iedereen alvast een heerlijke pakjesavond!
 
Heb je ook een leuke tip? Laat het ons weten via eindhoven@go-kids.nl.