Recycle Sint Ruilmarkt in Eindhoven

Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Het doel van deze Recycle Sint organisatie is een duurzamer Sinterklaasfeest, met alleen cadeautjes ruilen met andere ouders in plaats van nieuwe kopen om in de schoen te doen waar de kinderen écht mee spelen, het liefst met al gebruikte spullen. Dat is wat Elif Algu, moeder van twee kinderen voor ogen heeft. Daarom bedacht ze de Recyle Sint: een speelgoedruilbeurs op de school van haar kinderen. Vanwege het grote succes van vorige jaren organiseert ze het dit jaar landelijk. En roept alle ouders van Nederland op om een ruilmarkt te organiseren.

Ook jij kunt heel gemakkelijk zo’n markt organiseren. Interesse? > Hoe het werkt < Recycle Sint helpt je graag op weg!
Liever langskomen bij een Recycle Sint speelgoedruilmarkt in de buurt? Bekijk dan hier waar deze wordt georganiseerd.

Recycle Sint Ruilmarkt in Eindhoven bij De Grote Wolf op 14 november

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het alweer Sinterklaas!!

Voor veel ouders levert dat stress op. Cadeautjes zoeken, geld uitgeven en die decembermaand is al zo duur. En daar komt nog eens bij: kinderen hebben vaak al veel te veel speelgoed. Waarom zouden we dan nog nieuwe spullen kopen? Het is veel slimmer om te ruilen en zo ook nog eens een steentje bij te dragen aan het milieu. En je kan meteen die enorme speelgoed berg in je huis verkleinen. Win-win-situatie!

Hoe het werkt:
- Neem je speelgoed mee dat in goede staat, netjes en schoon is
- Maximaal 1 doos of shopper per persoon
- We nemen geen knuffels aan;
- Voor elk stuk speelgoed krijg je een waardebon, Met die waardebon kun je weer ander speelgoed uitzoeken. Meer weten? Kijk op https://recyclesint.org/Mocht je thuis nog afgeleefd, kapot of incompleet houten speelgoed hebben staan? Het is mogelijk om dit te doneren aan De Grote Wolf in Eindhoven. Samen met de houtenspeelgoeddokters blazen zij dit speelgoed weer nieuw leven in! Als bedankje krijg je een kortingsbon.

Sprokkel alle houten speelgoed en spelletjes bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt en breng ze mee. Want daar kan een ander kind heel blij van worden. En jouw kind wordt weer hartstikke happy met het "nieuwe" speelgoed van een ander.

Inlevermomenten speelgoed: maandag 11 november, dinsdag 12 november en donderdag 14 november tussen 10:00-16:00 uur.
Locatie Plan-B - Hurksestraat 19, Eindhoven - studio 2.10 bij De Grote Wolf - Houten Speelgoed.

Ruilmarkt is op donderdag 14 november van 19:00-20:30 uur - Studio 2.75