Tips voor Koningsdag met kinderen in regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar leuke tips om met de kinderen op pad te gaan op Koningsdag in Eindhoven en omgeving? Wij hebben een aantal leuke eropuit tips voor Koningsdag voor je op een rijtje gezet. Bezoek een Koningsmarkt of Oranjemarkt met veel leuke kinderactiviteiten in regio Eindhoven:

* Oranjemarkt op WoensXL

27 april van 10:00-17:00 uur staat WoensXL volledig in het teken van Koningsdag met een enorme vrijmarkt verspreid door het winkelcentrum. Particulieren bieden deze dag spullen aan en gunnen hun ‘huisraad’ een tweede leven. Ook de winkeliers van WoensXL doen mee met mooie Koninklijke aanbiedingen! De Oranjemarkt biedt veel speciale producten aan naast het reguliere assortiment in de winkel.
 

* Koningsdag in Nuenen

De Oranje Markt in het park in Nuenen is geopend van 11.30 uur tot 16.30 uur. 

* Oranjemarkt Veldhoven

Na 2 jaar van afwezigheid is het op woensdag 27 april eindelijk weer zover: De Oranjemarkt Veldhoven in het Citycentrum. Een gratis toegankelijk evenement met een grote vrijmarkt van, voor en door Veldhoven. Vanwege de korte voorbereidingstijd iets kleinschaliger dan voorgaande jaren, maar daarom niet minder gezellig.
Open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Het wordt weer een mooi groot feest voor jong en oud!

* Koningsdag Edisonstraat Eindhoven

Vanaf 10 uur openen diverse ondernemers in het nieuwe gedeelte van de Edisonstraat hun deuren. Lekker relaxt een terrasje pakken, bbq-en, rondwandelen op de vintage/curiosa markt en veel leuke kinderactiviteiten. 

Heb jij een leuke Oranje markt of Koningsdagactiviteit tip die zeker niet aan dit lijstje mag ontbreken? Tips zijn welkom via eindhoven@go-kids.nl!

FIJNE KONINGSDAG!👑

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.