Jump for Joy! 

Toen ik Eva vroeg wat zij graag wilde gaan doen op de aankomende studiedag wist ze het eigenlijk meteen......JUMPEN!
Gelukkig kent mama alle pareltjes in de regio en weet zij dus ook waar je leuk kunt springen. De keuze was dus snel gemaakt. Samen met Eva haar bestie vertrekken we op de studiedag naar Mierlo om te gaan Jumpen bij Street Jump Mierlo.

Locatie en ontvangst

Street Jump Mierlo is gevestigd naast Monkey Town en bevindt zich in hetzelfde gebouw als HUP hotel. Parkeren bij Street Jump is gratis en dat is altijd mooi meegenomen.
Het staat allemaal goed aangegeven met duidelijke banners en bordjes. De kinderen lopen een stuk vooruit en konden zelf gemakkelijk hun weg vinden. In de 'donkere' gang naar de entree van Street Jump kwebbelen ze druk; "Het lijkt net een ingang van een bioscoop." Bij de kassa worden we ontvangen door een vriendelijk jongedame die ons vraagt hoe lang we willen komen jumpen. Je kan hier kiezen uit 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Mocht je na de afgesproken jump tijd nog niet klaar zijn met springen, dan kan je gemakkelijk nog een uurtje langer blijven. Uiteraard waren de meiden na 1 uur nog lang niet klaar, dus blijven we nog een uurtje langer zodat ze nog heerlijk verder kunnen springen. 

      

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Indoor speelparadijs Monkey Town Mierlo
Meer weten

Indoor speelparadijs Monkey Town Mierlo

Arkweg 3-17, Mierlo

Indoor spelen bij Monkey Town in Mierlo Monkey Town in Mierlo is een leuk en spannend indoor speelpa... bekijk

 
Street Jump Mierlo
Meer weten

Street Jump Mierlo

Arkweg 3-17, Mierlo

Kom jumpen in Mierlo! Bij Trampolinepark Street Jump in Mierlo kan je van de ene naar de andere tram... bekijk

 

 

Jump for Joy!

Bij Street Jump Mierlo heb je 8 verschillende area's waar je je jumpskills kunt oefenen. Zo hebben ze hier een Big Airbag, Halfpipe, High Performance Wall, Jump Caroussel, Fun Area, Ninja Parkour, Tumbling Lane en Climbing Wall. Door deze verschillende area's is er wat te beleven voor iedere leeftijd en op ieder niveau. De meiden hadden vooral veel plezier in het stuk met de Big Airbag. Samen hand in hand van de verhoging springen of zo hard rennen als je kan en dan zo ver mogelijk springen. Ze konden er geen genoeg van krijgen. 
Het Ninja Parkour bleek ook een flinke uitdaging. Er werd druk geoefend en met vallen en opstaan ging het steeds beter. Zo zie je maar 'oefening baart kunst!' 

Het was fijn om te zien dat het personeel op de vloer ook goed oplet. Ze gaven duidelijke instructies, hielden iedereen goed in de gaten en paste de snelheid van de Jump Caroussel goed aan op de leeftijd van de kinderen. Top om te zien dat de veiligheid van de kinderen (en springende tieners) serieus wordt genomen. 

Wat ik verder duidelijk en overzichtelijk vind zijn de schermen die aangegeven hoe lang je nog mag springen. Deze hangen op verschillende plekken waardoor je altijd weet wanneer je tijd voorbij is of wanneer je kan starten als je net binnenkomt. 

Wat mij betreft was dit een heel geslaagd uitje voor deze studiedag en zeker voor herhaling vatbaar. De meiden hebben een fijne middag gehad en ik heb stiekem nog wat werk verzet achter de laptop! Win-win voor iedereen 😊 

Mening van Go-Kids Reporter Eva (10 jaar):

Het was super leuk om samen een middagje te springen bij Street Jump. We hebben zelf verzonnen spelletjes gedaan op de trampolines. En we kregen iets lekkers van mama tussendoor. We hadden een hele kan limonade met z'n tweeën. Super fijn, want je krijgt wel dorst van al dat springen. Ik vond Airbag het allerleukste!

Log In