Lente in regio Eindhoven

Wat is het toch heerlijk genieten in de lente! De dagen worden langer, het zonnetje laat zich meer zien. Heb je ook lentekriebels? We gaan er ook in deze periode weer meer op uit met de kinderen, lekker in het weekend een dagje weg of naar een leuke gezinsactiviteit zoals lammetjes kijken, koeiendans of lente beurzen..

In regio Eindhoven is van alles te doen in de lente. We hebben leuke tips voor je verzameld:

Met de koeiendans vieren de koeien de lente. Elk voor jaar belooft beter weer en nieuw leven. Op de boerderij ruiken de koein de zomer komen. Een koen in de wei maakt gekke sprongen. Frisse lucht en vers gras laten de koeien dansen. Er is een gezellig feestmiddag op de boerderij.

 

Speeltuinen in regio Eindhoven

Eind maart en begin april openen weer heel veel speeltuinen in regio Eindhoven hun deuren! Leuk om weer lekker buiten te spelen! Check wanneer de speeltuinen en speel parken hun deuren weer openen voor een nieuw speelseizoen: https://go-kids.nl/eindhoven/Speeltuinen-regio-Eindhoven

Pasen in regio Eindhoven

Op 21 en 22 april 2019 is het Pasen. Ook voor het Paasweekend hebben we hele leuke gezinsuitjes en kinderuitjes op de Go-Kids agenda! Neem alvast een kijkje! https://go-kids.nl/eindhoven/agenda

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Eindhoven/Helmond in je mailbox ontvangen?Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven. (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)