Coronaproof kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving

Wil jij op de hoogte blijven welke kinderfeestjes er momenteel, ondanks alle covid maatregelen, wel mogelijk zijn in Eindhoven en omgeving. In dit blog hebben we een overzicht van leuke kinderfeestjes die je gewoon kan reserveren. We zullen dit de komende tijd aanvullen met meer kinderfeestjes tips.

Kinderfeestjes bij Roomexperience Geldrop

Vanaf 9 juni is het weer mogelijk om je spectaculaire kinderfeestje bij Roomexperience Geldrop te vieren. Je kan kiezen uit een
Escaperoom feestje, Lasergamen of een GameRoom feestje waar je 60 minuten onbeperkt kunt spelen op de allerleukste Arcade Games.
 
 

Kinderfeestje bij Doe-boerderij De Steenuil

Bij Doe-Boerderij De Steenuil in Oirschot geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. Je kan hier ook je kinderfeestje vieren: Knuffelen met de kalfjes, de boer helpen of spelen in het hooi. De kinderen zullen een fijne verjaardag hebben op deze leuke en gastvrije boerderij! 
 
 

Laser combat kinderfeestje

Wil jij met je vriendje lekker buiten spelen tijdens je kinderfeestje? Voor een stoer en sportief kinderfeestje boek je het Laser Combat kinderfeestje in Valkenswaard. Je kan lekker buiten je kinderfeestje vieren. De kinderen krijgen allemaal een lasergun en een camouflage jas en betreden het "Outdoor Laser Combat terrein" in Valkenswaard.

Lees hier meer!

Mad science kinderfeestje 

Een Mad Science feestje kan zowel thuis als op de Mad Science locatie in Eindhoven. Mad Science kinderfeestjes staan bol van spectaculaire demonstraties en spannende proefjes en experimenten die kinderen zelf uitvoeren.

Lees hier verder over dit feestje

Muzikaal feestje bij Popei in Eindhoven

Vier dan je kinderfeestje bij POPEI! Je kunt kiezen uit verschillende leerzame, maar vooral leuke workshops! Want op jouw verjaardag mag jij in de spotlights. POPEI heeft verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. Alle workshops hebben een duur van 1 uur.

Lees hier meer over dit feestje

Kinderfeestje in een speeltuin

Gezien de beperkte mogelijkheden is het ook leuk om gewoon je kinderfeestje in een speeltuinte vieren. Vaak mag je zelf wel eten en drinken meenemen en kunnen de kinderen heerlijk spelen. Hopelijk zit het Nederlandse weer dan ook mee! ;-)

Wil je lekker ontzorgd worden tijdens het feestje, reserveer dan bij Speellandschap de Heiberg een kinderfeestje. Terwijl jij op het terras zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Lees hier meer over de kinderfeestjes.

Bekijk hier alle speeltuinen

Zwemfeestje 

Voor kinderfeestjes en zeemeerminfeestjes kun je terecht bij Zwemschool De Abeel in Someren. Zij zijn geopend voor kinderfeestjes en je kan ook het zwembad afhuren.

 

Lees hier meer

Kinderfeestjes thuis

Nog niet alles is open, maar je kan natuurlijk prima een kinderfeestje thuis organiseren. Dit kan een creatief kinderfeestje zijn, een feestje met spelletjes thuis, je kan een springkussen huren of een slaapfeestje organiseren. 

  • Huur een themakist

Door het huren van een van de themakisten bespaar je flink wat tijd én geld. Én je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je al die kinderen uren kunt bezighouden bij jouw thuis. Het enige dat jij hoeft te doen is te zorgen voor taart en limonade. En kies een leuk thema samen met de jarige!

Bekijk hier de themakisten

  • Huur spelletjes voor een feestje thuis

Op zoek naar een leuke invulling voor een kinderfeestje waarbij je graag in of rondom je eigen huis blijft? Spellen op eigen locatie heeft de oplossing! Zij bieden leuke, betaalbare spellen die je kunt spelen op de tijd die jou het beste uitkomt. Vind je het fijner als het spel door hun begeleid wordt? Dat kan ook! Of reserveer een escape room voor thuis.

Bekijk hier alle thuis spelletjes

  • Organiseer een slaapfeestje

Wil je met al je vriendjes en vriendinnetjes een leuk slaapfeestje. Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van tipi tenten in een leuk thema. Met een leuke en speciale aankleding wordt het een super leuk slaapfeest! Wil jij een leuke tip? Stuur een mailtje naar eindhoven@go-kids.nl.

Coronaproof trakteren op school?

Mag je ook nog trakteren op school, maar wel coronaproof? Bekijk dan onze traktatie tips in ons blog via onderstaand button.

Coronaproof traktatie tips