Discofeestje of zeemeermin feestje bij Zwemschool De Abeel

Dorpsweg 16, 5711 TS Someren

Kinderfeestje of Zeemeerminfeestje bij Zwemschool De Abeel Someren

Voor kinderfeestjes en zeemeerminfeestjes kun je terecht bij Zwemschool De Abeel in Someren.

Discofeestje:
Kinderen kunnen lekker spelen en ravotten in het water met een heleboel sport- en spelmaterialen en de miniglijbaan. Verder is het mogelijk te zwemmen met onderwater-, disco- en laserverlichting. Je kunt je eigen favoriete muziek meebrengen. Kortom: plezier gegarandeerd. Boek je feestje hier!


Zeemeerminfeestje:
Er was eens een jong zeemeerminprinsesje. Ze was heel mooi en ze kon prachtig zingen. Deze kleine zeemeermin droomde ervan bij de mensen te zijn. Zo dromen onze mensenkinderen ervan om zeemeermin of koning Triton te zijn. Bij Zwemschool De Abeel kan deze droom uit komen. Tijdens een zeemeermin feestje zwem je onder begeleiding met een zeemeermin staart en vin. Je gaat echte schelpen opduiken, door “grotten” zwemmen, op rotsen zonnen, etc.

Het zwembad is voor jullie groep alleen. Kinderen spelen dus ook echt samen. De waterdiepte is op elk gewenst niveau in te stellen dus ook kleine(re) kinderen zonder zwemdiploma kunnen volop feesten in het water. Er dient wel altijd tenminste 1 volwassen begeleider bij te zijn. Informeer vrijblijvend naar de beschikbare tijden en kosten. Reserveer tijdig en voorkom teleurstellingen. Boek je feestje hier!


Cursus zeemeermin zwemmen:
In vier lessen leer je zwemmen met een echte zeemeerminnenstaart. Je haalt dan ook je zeemeermin diploma. Een goede zwemvaardigheid is hiervoor wel nodig. Kijk voor meer informatie en reserveringen op : https://bit.ly/2WBCr6P