Lekker buiten spelen bij Speellandschap De Heiberg

Speellandschap De Heiberg is een buitenspeeltuin in Veldhoven. Een unieke speel- en horecagelegenheid met geweldig veel speelplezier voor de kinderen midden in de natuur. Er staan uitdagende speeltoestellen voor zowel kleine kinderen als voor grotere kinderen.

Het speellandschap heeft een mooie ligging en is ruim en overzichtelijk opgezet zodat kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders altijd overzicht hebben op de speeltuin. Op het uitgestrekte grasveld staan meerdere picknicktafels waar je heerlijk aan kan zitten om even uit te rusten met een hapje en drankje.

Heerlijke zonneterras

Terwijl de kids zich helemaal uitleven in het speellandschap van de Heiberg kunnen papa, mama, opa of oma genieten van een kop koffie, thee , een heerlijke lunch of een lekker drankje op het mooie terras. Door de ligging op het zuiden verwachten ze zoveel mogelijk zonnestralen gedurende het jaar.

  • Open 7 dagen per week van april t/m oktober vanaf 10.00 uur
  • Voor alle leeftijden is er straks iets te beleven.
  • Picknicktafels in het landschap
  • Terras (180 zitplaatsen) op het zuiden met heerlijke kaart voor hapje en een drankje
  • In het huttenbos kunnen kinderen in hutten spelen.
  • Er zijn graaftoestellen, schommels, een kabelbaan, trampolines en een kruiptunnel. Natuurlijk is er ook water en een waterpomp aanwezig.

Kinderfeestjes

Bij Speellandschap De Heiberg kan je ook je kinderfeestje of familiefeest organiseren. De locatie is uitermate geschikt voor feestjes en grote groepen. Terwijl de kids lekker spelen kunnen de volwassenen ontspannen en genieten. Samen met de organisatie van De Heiberg kan je er een onvergetelijk feest van maken.

Entree

  • De entree bedraagt 3 euro.
  • Kinderen tot twee jaar en hun ouders hebben gratis toegang.

Nibbie’s Gym

In de zomer heeft Nibbie het erg druk gehad in Speellandschap de Heiberg. Maar Nibbie wil ook in de winter graag bewegen met de kinderen om fit te blijven. Daarom hebben ze Nibbie’s Gym georganiseerd. Dit is het beweegaanbod voor peuters (2 tot 4 jaar) en kleuters (4 tot 6 jaar). Bij dit aanbod staat plezier in het bewegen centraal. Door middel van verschillende oefeningen zoals balanceren, gooien en vangen, klimmen en dansen willen zij de kinderen motorisch vaardiger maken.

Bij Nibbie’s Gym leert je kind zonder prestatiedruk op een speelse en veilige manier bewegen. De lessen zitten vol spel en plezier en zijn tegelijk zo uitgedacht dat het aansluit bij de ontwikkeling en belevingswereld van je kind. Ze maken gebruik van kleurrijke en uitdagende materialen en muziek. Naast pret maken met elkaar, leren ze de juiste technieken en bewegingen die een brede sportbasis leggen voor later. Ook leert je kind spelenderwijs om beter te communiceren en samen te werken.

Vanaf 3 oktober 2018 worden de lessen wekelijks op woensdag aangeboden.Peuters kunnen elke woensdag van 10.00 – 10.45 uur komen bewegen en kleuters van 16.00 – 16.45 uur. De locatie is de Heiberg in Veldhoven (Heerseweg 49). Deze periode duurt t/m 19 december (uitgezonderd vakantie en Sinterklaas). Op 26 september is er een gratis proefles waar je kind vrijblijvend aan kan deelnemen.

De kosten per les zijn €6,00. Maar als je een strippenkaart neemt, betaal je maar €54,00 voor 10 lessen. Daarnaast heb je op vertoon van de strippenkaart 1x gratis toegang bij Speellandschap de Heiberg.

Aanmelden voor de proefles of het volledige programma kan via: https://www.speellandschapdeheiberg.nl/nibbies-gym.

 

Play Landscape De Heiberg

''Where the children can play while the parents are relaxing at the terrace.'' Play Landscape De Heiberg present a unique play facility with lots fun for children in the middle of nature. There are challenging playground equipment for the little ones as for bigger children.

Sun terrace

While the children are enjoying themselves in the playground, mum, dad, grandmother or grandmother can enjoy a drink, a delicious lunch or something else on our terrace.

Something to celebrate?

Looking for a location top celebrate a party? Play Landscape De Heiberg is ideal for parties. While the children play, the adults can relax and chat. Our main goal to make your party unforgettable.

More information

  • Open 7 days a week from may until october from 10.00 am.
  • Price €3 for children from 2 years. Adults do not pay an entrance fee.

Follow Play Landscape De Heiberg on Facebook and Instagram and keep up to date with news and fun activities.