In de regio Eindhoven zijn verschillende binnenspeeltuinen, indoor speelpaleizen en trampolineparken om binnen te spelen als het slecht weer is of gewoon omdat je het leuk vindt. We hebben onze tips per activiteit voor je op een rijtje.

Trampolineparken

1. Street Jump Veldhoven
2. Street Jump Mierlo
3. Bounce Valley Eindhoven
4. Jump Square en XL Eersel

Binnenspeeltuinen

5. Ballorig Veldhoven
6. Monkey Town Mierlo
7. Monkey Town Valkenswaard
8. De Speelschuur bij de Brandevoortse Hoeve

Escaperooms en Games

9. Escaperoom of lasergamen bij Roomexperience in Geldrop
10. Prison Island in Eindhoven

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?
Meer weten

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?

Plaats: Eindhoven
Eropuit met Go-Kids Eindhoven

⭐ EROP UIT MET KINDEREN IN REGIO EINDHOVEN ⭐ Blijf als (groot)ouder op de hoogte van de leukste kin... bekijk

Van 1 juni 2024 tot 30 juni 2024

Trampolineparken

1. Street Jump Veldhoven

Street Jump in Veldhoven is een van de grootste in de regio. Kinderen kunnen hier heerlijk springen in de vakantie en je kan hier ook je kinderfeestje vieren! Ook na schooltijd ben je wekom om te komen. Bekijk de openingstijden op de website van Street Jump Veldhoven.

2. Street Jump Mierlo

Bij Trampolinepark Street Jump in Mierlo kan je van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 8 verschillende area's. Zo hebben ze hier een Big Airbag, Halfpipe, High Performance Wall, Jump Caroussel, Fun Area, Ninja Parkour, Tumbling Lane en Climbing Wall.
Door deze verschillende area's is er wat te beleven voor iedere leeftijd en op ieder niveau. Reserveer hier je ticket om te komen jumpen!

3. Bounce Valley Eindhoven

Is een nieuwkomer in Eindhoven! Het is een springkussenpark, dus niet echt een trampolinepark, maar wij vinden dat hij wel in dit lijstje thuis hoort. Wel op tijd reserveren hoor, want vol = vol!

4. Jump XL Eersel

Op zoek naar een lekker actief uitje met de kinderen? Wat dacht je van… heerlijk jumpen in één van de geweldige trampolineparken van Jumpsquare en Jump XL – je vindt ze in het hele land. Bekijk alle locaties.

binnen spelen bij Street jump mierlo

Foto: Street Jump Mierlo

Binnenspeeltuinen

5. Ballorig Veldhoven

Lekker binnen spelen bij Ballorig is een feest voor kinderen van 0-9 jaar. Voor de kleinste tot 4 jaar hebben ze een apart gedeelte om te spelen. Check de openingstijden op de site van Ballorig Veldhoven

6. Monkey Town Mierlo

Monkey Town in Mierlo is een leuk en spannend indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. Voor de allerkleinste heeft Monkey Town in Mierlo een grote peuterhoek die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Een ontspannen uitje voor ouder en peuters. Bekijk hier de openingstijden.

7. Monkey Town Valkenswaard

MonkeyTown is een leuk en spannend indoorspeelparadijs in Valkenswaard voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Bekijk hier de openingstijden van Monkey Town Valkenswaard

8. De Speelschuur bij de Brandevoortse Hoeve

In de speelschuur kan je terecht met kinderen van 0 tot +/- 8 jaar. Ze hebben hier alle faciliteiten om een leuk dagje uit te beleven. Er zijn voldoende zitplekken en er is horeca zodat je kan genieten van een hapje of iets te drinken. Ook is er gedacht aan eetkamerstoelen, boxen en verschonings mogelijkheden voor de allerkleinste. Het complete pakket dus voor het hele gezin. Bekijk hier de website van de Speelschuur in Helmond

Ballorig

Escaperooms en Games

9. Escaperoom of lasergamen bij Roomexperience in Geldrop

Boek een Escaperoom met kinderen Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen. Lasergamen met kinderen bij Roomexperience in Geldrop Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen. Lees hier meer.

10. Prison Island in Eindhoven

Klaar voor hét gevangenis avontuur met je gezin? Prison Island bestaat uit maar liefst 28 cellen en elke cel is uitgerust met een opdracht. Soms tactisch, soms fysiek of een puzzel, voor ieder wat wils! Prison Island is geschikt voor alle leeftijden en goed teamwork is de sleutel tot de winst. Durf jij de uitdaging aan? Boek dan hier je tickets en speel Prison Island!

Prison Island Eindhoven

Veel plezier!

Go-Kids Maike

 

Log In