Workshop kinderen en emoties

Ben jij een betrokken ouder/opvoeder en zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van kinderen? Kom naar deze introductieworkshop door kinder- en ontspanningscoach Chrisel Lubse.

De introductieworkshop is laagdrempelig en heel praktisch. Je krijgt tips en handvatten aangereikt waar je zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt. De volgende vragen en onderwerpen komen aan bod:

- Welke emoties zijn er?
- Waarom zijn emoties belangrijk?
- Wat hebben kinderen te leren?'
- Wat is de taak van ons als ouder/opvoeder op het gebied van emoties?
- Hoe kunnen we ruzies oplossen tussen kinderen?
- Het uitwisselen van ervaringen en boekentips

De Nationale Voorleesdagen
Deze activiteit wordt gehouden in het kader van De Nationale Voorleesdagen (22 januari t/m 1 februari) waarin het prentenboek Moppereend centraal staat. Moppereend gaat in het verhaal van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gemopper. Het prentenboek vormt een mooi aanknopingspunt om met kinderen in in gesprek te gaan over gevoelens en emoties.

Praktische informatie
Entree is € 5,-, Bibliotheekleden betalen € 3,-.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek (+ € 1,- administratiekosten) of online.
Bij online kaartverkoop betaal je geen administratiekosten. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.

Bekijk hier ook het Facebook evenement.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio voor elke schoolvakantie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven