Samen karten voor vaders en junioren

Zondag 16 juni is het Vaderdag, dus organiseert Hezemans Indoor Karting een Vader-Junior dag. Op Vaderdag kunnen vaders namelijk samen met hun Junioren rijden. Dus kan Papa zijn kind vanuit de kart in actie zien en/of begeleiden. Dat is vooral heel leuk om te doen, maar wie weet waar het toe leidt. Bij Max en Jos is het ook best goed uitgepakt… 

De veiligheid van de kids komt bij Hezemans Indoor Karting natuurlijk op de eerste plaats, dus zijn de karts afgesteld om vaders en kinderen op dezelfde snelheid te laten rijden. Vaders kunnen uitsluitend samen rijden met hun Junioren, niet met de Mini’s. Het is namelijk niet veilig om vaders met grote karts op de kleine baan tussen de Minikarts te laten rijden. Junioren zijn kinderen jonger dan 16 jaar en groter dan 1.45 m. De vaders en junioren rijden samen op de grote baan.

Bij Hezemans vieren ze de Vader-Junior dag op 16 juni 2019 tussen 10.00 en 18.00 uur. Je kan kortingsbonnen kopen in de webshop, maar deze zijn niet geldig op de dag van bestelling. Dus koop ze minstens een dag van te voren. Deze kortingsvouchers zijn ook geldig op andere dagen en vind je in de webshop

Zoek je enkel een leuk Vaderdagskado?

Voor kinderen die enkel op zoek zijn naar een origineel Vaderdagskado, heeft Hezemans Indoor Karting ook een mooie oplossing. Wat vind je van een bon voor twee of vier heats karten? Omdat ze momenteel in de actie zijn, kosten 2 heats slechts 25 euro en 4 heats slechts 47,50. Deze kortingsvouchers zijn een jaar geldig en vind je in de webshop.

P.S. Bij Hezemans nemen ze het niet al te letterlijk op 16 juni. Dus grootvaders, grote broers, vaderlijke ooms of stoere moeders mogen ook met hun junior komen karten.

Hezemans Indoor Karting
Vijfkamplaan 18
5624 EB Eindhoven

Telefoon: 040-2480445

info@hezemans.nl
www.hezemans.nl

Let op: mails worden enkel gelezen en beantwoord op werkdagen tijdens kantooruren.