Helaas gaat de horeca vanaf woensdagavond 13 oktober weer dicht. Wil jij met jou gezin thuis genieten van een heerlijke lunch of diner en lokale ondernemers steunen? Bestel dan je ontbijt, lunch of diner bij een van deze restaurants en maak het thuis gezellig. 

Deze lijst zullen we regelmatig aanvullen met lekkere afhaal tips!

Tips voor afhaal ontbijt, lunch of diner in regio Eindhoven

Bij Go-Kids hebben we een aantal tips voor afhaal ontbijt, lunch of diner of bezorging thuis.

Restaurant Quisine in Veldhoven

De gerechten van Quisine kan je online bekijken. Ze bezorgen lunch tussen 12.00-14.00 uur en diner tussen 16.00-18.00 uur. De gerechten worden koud bezorgd en kun je middels een bereidingswijze zelf thuis afmaken. Bestellen kan simpel via de app of website.

Restaurant d'n Kleine Dommel in Nuenen

Bij restaurant d'n Kleine Dommel in Nuenen kan je zowel lunch als diner afhalen. Voor de kids kan je een pannenkoek of kiesmenu bestellen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden. 

Afhaal diner bij Oakwood Grill in Veldhoven 

Thuis genieten van Oakwood Grill? Bestel je take-away! Lekker spareribs eten of een lekkere steak? Of bestel een DIY BBQ box. Kijk voor meer informatie op de website.

De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

De kluis voor thuis is het take-away concept van de Brabantse Kluis. In de webshop op de site kan makkelijk de gerechten bekijken en bestellen, voor vandaag of voor een volgende dag. Je kan zo je eigen restaurant moment zelf thuis creëren. Je krijgt namelijk zelfs de servetten en placemats mee om de beleving compleet te maken.

De openingstijden voor onze take away zijn als volgt:

  • Lunch is af te halen van ma t/m zo (11:30 uur tot en met 15:00 uur)
  • Diner is af te halen van ma t/m zo(16:30 uur tot en met 19:30 uur

(Ps. vermeld even dat je dit bij Go-Kids hebt gevonden. Vinden we leuk!)

High tea of picknickmand afhalen bij de Kasteelhoeve in Geldrop

De Kasteelhoeve in Geldrop gaat open op vrijdag / zaterdag / zondag tussen 11.00 uur en 15.00 uur voor het afhalen van een high tea in a box of lekkere picknickmand voor hopelijk nog een fijne herfstzon. De kinderboederij en het kasteel blijven open om te bezoeken. ( Kasteel alleen geopend op zondag). Lees meer op de website!

Lunch afhalen bij Klijn Kooke in Veldhoven

Wie ga jij in de watten leggen in deze Corona tijd? Lekker even een gezellige lunch op tafel? Neem een kijkje op de site voor de menukaart. Bestel je lunch bij Klijn Kooke in Veldhoven nu via whatsapp +31624284323 of mail Klijn Kooke op info@lunchbijklijnkooke.nl. Je ontvangt een bevestiging dat de lunch is aangenomen. (Ps. vermeld even dat je dit bij Go-Kids hebt gevonden. Vinden we leuk!)

Anne & Max in Eindhoven

Heerlijk ontbijten of lunchen thuis? Bestel je ontbijtje of lunch bij Anne & Max in Eindhoven. De producten zijn zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en huisgemaakt. Je kan je ontbijt of lunch thuis laten bezorgen. Kijk op de site voor alle mogelijkheden. (Ps. vermeld even dat je dit bij Go-Kids hebt gevonden. Vinden we leuk!)

Eetcafé de Kers in Oerle

Bij Eetcafé de Kers in Oerle Veldhoven is het mogelijk om heerlijke gerechten af te halen of zelfs thuis te laten bezorgen (geen bezorgkosten). Door het uitgebreide menu is er voor ieder wat wils en is er zelfs voor de kids een ruime keuze!  De kinderen krijgen zelfs een leuke verrassing erbij en uiteraard mogen de snoepkersjes niet ontbreken! Kijk voor het bestelproces en het menu op www.eetcafedekers.nl.
 

Ontbijt, high tea of lunch bij Buutvrij in Best

Heb je zin in een high tea, lekkere lunch of een uitgebreid ontbijt? Bestel dit bij Buutvrij in Best. Je kan kijken in de webshop en dan zie je daar alle verschillende mogelijkheden om af te halen. 
 
Taartpakket van Buutvrij: In dit pakket zitten ingrediënten voor 6 taartjes inclusief een taartboekje met het recept en natuurlijk nog meer recepten. Zo kun je zelf thuis aan de slag en heb je alles al in huis. Er is ook een taartpakket met witte chocolade cheesecake of voor monchou taartjes. Ook lekker. Wil je alleen het Taartenboekje? Dat kan ook, die vind je in de webshopOmdat er koelkastproducten inzitten, kun je dit pakket alleen afhalen.
 
Ps. Ze hebben ook een leuk speurtocht pakket.
 
 
 

HEB JE OOK EEN LEUKE TIP? LAAT HET ONS WETEN VIA FLEUR@GO-KIDS.NL