Jeugdvoorstelling Aladdin door Centrum van Musical Eindhoven

Ken je het verhaal van de arme bedelaar Aladdin die leeft op de straten in de Arabische hoofdstad, waar iedere bedelaar een verhaal heeft? Wanneer hij prinses Yasmine op de markt ontmoet, is hij vastbesloten haar hart te veroveren. Maar Jaffar, de grootvizier van de Sultan, heeft heel andere en vooral snode plannen met hem. Gelukkig krijgt hij uit onverwachte hoek de hulp van een Geest, die er uiteindelijk voor zorgt dat Aladdin en Yasmine nog lang en gelukkig samen zullen leven.

Het verhaal is bekend van de Disney-film en is nu ook te zien als musical voor en door kinderen. Op 29 en 30 juni speelt het TalentLab van Centrum voor Musical deze voorstelling in het Parktheater in Eindhoven. Een wervelende show met spel, zang en dans uitgevoerd door kinderen van tien tot zestien jaar. In augustus deden zij auditie en al het hele schooljaar zijn zij aan het repeteren samen met docenten Lobke van der Krabben en Cindy Bell. Ze hebben enorm veel zin om voor Eindhovens publiek op te treden.

De voorstelling is op zaterdag 29 juni 19:00 uur en zondag 30 juni 14:30 uur in het Parktheater (Philipszaal).

Tijdens de voorstelling kun je hun enthousiasme bewonderen en ook hun talent. In de voorstelling spelen ook kinderen mee die in professionele musicals hebben meegespeeld. Zoals Semm Albertus die in mei nog geïnterviewd werd door het Eindhovens Dagblad. Lees ook https://www.ed.nl/eindhoven/semm-albertus-uit-eindhoven-speelt-in-musical-aladdin-van-applaus-word-ik-vrolijk~afb0795e/

Korting kaartjes voorstelling Aladdin

De kaarten zijn on-line te bestellen (kaarten.centrumvoormusical.nl). Via Go-Kids Eindhoven krijg je een korting van 2 euro per kaartje. Bij het afrekenen moet dan de code GOKIDS19 worden ingevuld. Kortingscodes kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen, gelden niet voor reeds gekochte kaarten en zijn niet inwisselbaar voor geld.

 

Actie voor Stichting Leergeld

Centrum voor Musical heeft ook een inzamelingactie voor Stichting Leergeld, om kinderen die in armoede leven toch de kans te geven om een theatervoorstelling te bezoeken. Ze hopen dat zoveel mogelijk mensen een extra kaartje willen kopen om dit te doneren aan Stichting Leergeld.

 

Musicalles bij Centrum voor Musical

Wil jij volgend schooljaar ook musicalles van een echte musicalster? Cindy Bell is bekend musicals als Fame, Sonneveld en The Sound of Music en van haar deelname aan The Voice of Holland. In september beginnen weer nieuwe lessen. Meer informatie op de website www.centrumvoormusical.nl.

 

Facebook: https://facebook.com/Centrumvoormusical.nl/ 

Instagram: https://www.instagram.com/centrum.voor.musical/  

Kaartverkoop via:  https://kaarten.centrumvoormusical.nl

Kaartjes doneren via https://kaarten.centrumvoormusical.nl/product-categorie/leergeld/

 

-->>>SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF GO-KIDS EINDHOVEN

Wil jij de leukste tips uit deze regio voor de zomervakantie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven