Pasen | Paasbrunch in het preHistorisch Dorp

Pasen | Paasbrunch in het preHistorisch Dorp

Paasbrunch in het preHistorisch Dorp

Vier het voorjaar en geniet samen met je familie van een heerlijke paasbrunch in het preHistorisch Dorp. Schuif eerste of tweede paasdag aan in de herberg en laat je verwennen in een historische setting. Bij mooi weer brunchen jullie buiten! Daarna kun je uiteraard met z’n allen genieten van de levende geschiedenis in het preHistorisch museum: rondleidingen, workshops, dieren, spelletjes en veel meer. Tijdens Pasen zijn ze geopend van 10:00 – 17:00 uur, ook op maandag!

De brunch
De paasbrunch bij het preHistorisch Dorp is een unieke beleving. Je wordt ontvangen in de 16e-eeuwse Herberg Den Bonten Os, waar het buffet om10.00 uur voor je klaarstaat. Hier heb je de keuze uit verschillende koude en warme gerechten, zoals quiches, salades, luxe beleg en paasbrood. Vruchtensappen, koffie, thee en melk zijn inbegrepen. Ook aan de zoetekauwen is gedacht! Croissantjes, chocoladebrood en zoet beleg staan voor je klaar.

Ideaal met kinderen 
Het preHistorisch Dorp is een ideale brunchlocatie voor de hele familie.  De brunch heeft voldoende lekkernijen voor kinderen en rondom de brunch is er genoeg te beleven. Terwijl jullie nog genieten van een drankje, kunnen de kinderen deelnemen aan historische activiteiten. Om 11.00 uur sluiten jullie de brunch af en kan het hele gezin het museum gaan ontdekken voor een complete dag uit.

Op het Paas menu

  • Paasbrood, brioche brood, minibroodjes, zachte witte broodjes, croissantjes, chocoladebrood, tulband
  • Boter, spreads, kazen, worsten en zoet beleg
  • Luxe beleg zoals brie, filet americain, blauwaderkaas, eier-zalmsalade, etc.
  • Frisse salade van veldsla met asperges, gepocheerde eieren, avocado, croutons en limoen/pestodressing
  • Zalmquiche
  • Hartige eiertaart
  • Vruchtensappen/vruchtenlimonade/koffie/thee/melk 

Tickets


Wil je je verzekeren van een plek aan de paastafels? Koop dan snel een ticket. Ze hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar. Alle tickets zijn inclusief entree voor het preHistorisch Dorp.

Prijs volwassene: € 32,50

Prijs kind (4 t/m 11 jaar): € 25,50

Kinderen t/m 3 jaar: gratis entree en lunch


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Eindhoven/Helmond in je mailbox ontvangen Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven. (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)