Helaas is dit evenement geannuleerd ivm de corona maatregelen.

Wil jij alleen, met zijn tweeën of met je hele gezin één weekend ontsnappen aan de drukte, het contact met elkaar terugvinden en ontdekken hoe het écht was om in de prehistorie te leven?

Pak dan nu de kans om te overnachten in het preHistorisch Dorp.

 Noem het een digital detox of een weekend back-to-basic. Dit is het enige weekend waarbij je geen foto’s nodig hebt om ervan na te kunnen genieten. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden waar nog lang over na te praten valt.

  • Terug in de tijd, vooruit in het leven
  • Vind de rust en het contact terug in één weekend
  • Werk, eet en slaap zoals 2.500 jaar geleden
  • Leer zelf de skills uit de prehistorie
  • Leef in de kleren van toen, val in slaap in de natuur
  • Voor iedereen van 4 t/m 99 jaar die terug wil naar toen
  • “Wat hadden ze het vroeger toch overzichtelijk”. Hoor jij jezelf dat ook weleens denken? Je kunt het nu zelf ervaren in een weekendje terug naar de prehistorie!

Vandaag de dag leven we met meer gemakken dan ooit. Vuur maken we in één beweging, brood hebben we in een oogwenk op ons bord en dat we in een bed slapen en wakker worden van een wekker vinden we heel normaal.

Van de prehistorie tot nu zijn we flink geëvolueerd, maar is elke vooruitgang wel zo’n zegen? Bekijk het eens van een afstandje. Ontdek in het preHistorisch Dorp zelf hoe het leven er overdag en ‘s nachts 2.500 jaar geleden uitzag. Even geen smartphones, auto’s en andere afleidingen, maar terug naar de basis.

Dit bijzondere weekend meemaken? Reserveer dan snel. Je hebt slechts twee keer per jaar de kans (13 & 14 juni of 29 & 30 augustus) en er is per weekend plaats voor maximaal 30 personen.

Voor wie?

Voor iedereen van 4 tot 99 jaar die terug wil naar toen. Je bent welkom alleen, samen met vriend of partner, of met je gezin. Kinderen onder de 16 jaar kunnen meedoen als zij begeleiding krijgen van een meerderjarige deelnemer.

Data:  Op 13 & 14 juni en 29 & 30 augustus

Tijden: Zaterdag 10.30 uur tot zondag 13.00 uur (hele dag toegang tot park)

Locatie: Runderhoeve, preHistorisch Dorp

Prijs: Volwassenen: € 125,- p.p., kinderen t/m 11 jaar: € 100,- p.p.

(max. 3 kinderen per volwassene wegens veiligheid)

Kijk ook op de Go-Kids agenda voor meer leuke gezinsuitjes!