Het Kleppervolkje speelt: “Ferrie Teel en de vergeetkorrels”

De jeugdtoneelvereniging van Luyksgestel, "het Kleppervolkje", speelt weer in het
openluchttheater in Luyksgestel.

Een bonte parachute daalt neer in Niemandsland. De Derde dochter van de Heer van het Land Zonder Naam landt in dit geheimzinnige gebied dat het Naamloze volk van Verhalenland scheidt.

Als straf heeft de Heer zijn dochter uit het vliegtuig gezet omdat zij teveel fantaseert... want verhalen zijn taboe en daarom regent het vaak vergeetkorrels in
Niemandsland.

Veel Sprookjesfiguren uit Verhalenland hebben de neerslag op hun bol gekregen en nu dolen ze door Niemandsland op zoek naar hun sprookje... Ze dwalen uit hun verhaal naar Niemandsland en zoeken daar hun naam. Weten ze zelf wie ze zijn? In welk sprookje horen ze thuis? Wie helpt hen om hun plaats in het juiste sprookje terug te vinden?

Agent Napoleon waakt daar over het welzijn van de sprookjesfiguren. De rechtlijnige agent bekeurt het meisje voor illegaal kamperen en geeft haar de naam Ferrie Teel. Ze belt aan bij de deur naar Verhalenland en maakt kennis met de stokoude bewaarder der verhalen, Gast van Tast en zijn dikke vrouw Moe Tjoore. Zij laten haar zien wat haar vader aanricht met de Vergeetkorrels. Ferrie Teel schrijft haar vader een brief en Napoleon brengt deze weg.
Ferries heeft spijt en dropt dit keer geen korrels maar het ooit van Gast gestolen verhalenboek.

Zondag 14-7-2019 Aanvang 14.30 uur (kindervoorstelling)

Entree Voorverkoop € 5,50 aan de kassa € 6,50.

Speelduur 75 minuten.

Schrijf je in voor de Go-Kids nieuwsbrief