Vanaf 1 juni kan je weer naar de film met kinderen bij Pathé Eindhoven. Een leuk coronaproof uitje voor het hele gezin.

Naar de bioscoop met kinderen in Eindhoven

  • Gezinnen uit het zelfde huishouden mogen gezamenlijk naar de film en bij elkaar zitten. Indien er volwassenen uit andere huishoudens bij zijn, dan moet er 1,5m afstand gehouden worden tussen de volwassenen onderling, maar ook de volwassenen van het andere huishouden naar de kinderen uit het andere huishouden.
  • Er moet online gereserveerd of gekocht worden. Er mag niet in het theater pas besloten worden. De voorverkoop is gestart!

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur!

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?
 
Kijk voor meer info en tickets op de website van Pathé.
 
TIP: Wil jij de leukste zomervakantie tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven