Op zondag 26 augustus barst in Heeze voor de 61e keer de Brabantsedag los. Rond de bekende rollende theaterparade van de zestien wagenbouwersgroepen wordt een nieuw en gastvrij festivalprogramma samengesteld, zodat de vele duizenden bezoekers de gehele dag vermaakt worden.


De laatste zondag van augustus is het domein van de drukbezochte, huizenhoge rollende theaterparade (35.000 bezoekers tijdens de jubileumeditie in 2017). Dit jaar is het thema ‘Van Ravenstein tot Roosendaal’ de inspiratiebron voor de Heezer wagenbouwersgroepen die dit hoogtepunt van de Brabantsedag maken.

De theaterparade staat centraal in het complete dagje uit. Rond de parade, die start om 13.30 uur, is er van 10.00 uur tot 20.00 uur een feestelijk festivalprogramma. Op vijf in stijl aangeklede sfeerpleinen voor jong en oud bij het paradeparcours zijn er muziek, theater, entertainment, vertier en horeca. Onder meer Flairck en VOF De Kunst treden op.

Meer info op www.brabantsedag.nl.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.