De leukste wandelroutes met kinderen

Wil je eropuit met de kinderen en lekker gaan wandelen? Wij hebben wat leuke tips voor wandelroutes met kinderen. Neem je rugzak mee met wat te drinken en wat lekkers. Oh en vergeet de Go-Kids natuurbingokaart niet of verzamel natuurschatten zoals dennenappels, stenen, mooie takken etc. Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen:

Van Tienhovenroute over de Kampina (Kampina)

Deze korte wandelroute van 2.7 km gaat door bossen, langs heide en vennen en leidt naar een mooi uitzichtpunt over de Zandbergse vennen. De route is rolstoel toegankelijk. Lees hier meer.

Wandelroute Lammervennen (Oisterwijk)

Op deze wandelroute maak je kennis met de Oisterwijkse Bossen en Vennen. De route is 3 km en dus ook geschikt voor kinderen. Lees hier meer.

Wandelroute Goorven door de Oisterwijkse bossen (Oisterwijk)

Wandel samen met de kinderen door de gevarieerde bossen en langs pittoreske vennen. Je kan hier heerlijk van de natuur genieten tijdens de wandeling van 4.25 km (ongeveer 1 uur). Lees hier meer.

Wandelroute Groot Speijckroute bij Oisterwijk

Deze route gaat door sprookjesachtige bossen met spiegelende vennen. Voor iedereen toegankelijk (ook voor rolstoelen)! De route is 3.2 km. Lees hier meer.

Wandelroute Kolkven in de Oisterwijkse bossen

Maak een leuke korte wandeling met de kinderen door het Oisterwijkse bos langs enkele vennen, waaronder het Kolkven. Deze route is 3.51 km. Lees hier meer.

Wandelroute Stippels op de Stippelberg, bij De Rips

Laat je op de Stippelberg verrassen door de grootsheid van het natuurgebied. Geniet van het afwisselende landschap: bos, heide en vennen. Een mooie wandeling van 5 km. Lees hier meer.

Bron: Natuurmonumenten