75 jaar bevrijding Eindhoven - Freedom Run

Vier 75 jaar bevrijding met je kinderen in regio Eindhoven

Freedom Run in Geldrop

‘Vrijheid’ is het jaarlijks terugkerend thema van zowel onze Freedom Run als die van de Liberty Loop. Dat bracht ons op het idee om 75 jaar vrijheid samen te vieren in de week van de bevrijding.
Daarbij wordt dit jaar de Liberty Loop voor de tiende keer georganiseerd en onze run kent haar vijfde editie. Ieder lustrum vier je uitbundig en in stijl.
Geheel nieuwe parcoursen, de aanwezigheid van Joe Cattini, en ons gezamenlijk thema gaan voor de unieke entourage zorgen van deze lustrum editie. En jij kan daarbij zijn.

Plaats van handeling is het Kasteel Geldrop. Een prachtige locatie. En het gebied rondom het kasteel herbergt veel historie en mooie natuur.

Wist je dat het hoofdkwartier van Veldmaarschalk Montgomery in Geldrop stond?

Joe Cattini, onze 96 jarige veteraan uit Engeland en inmiddels ook bekend van het NPO 2 programma ‘ In de voetsporen van D-Day’ van Philip Freriks, zal kwartier maken op het kasteel. Hij verzorgt de Start, gepland om 11.00 uur en de Finishes, verwacht rond 13.30 uur, van alle Miles afstanden die dezelfde veteranen namen zijn blijven houden.

Meer informatie via het Facebook event.

Locatie: Mierloseweg 1, 5662KA Geldrop

Schrijf je in voor de Go-Kids nieuwsbrief