Creatieve uitjes voor kinderen in regio Eindhoven

Wil je creatief aan de slag in de vakantie? Wij hebben de volgende tips voor je:

Museum Kids Factory bij het Philips Museum

Het Philips museum in Eindhoven organiseert in de vakantie de Museum Kids Factory. Een leuk, leerzaam en uitdagend uitje voor kinderen van vanaf 8 jaar. Lees meer over Museum Kids Factory.

Lees meer over het Philips Museum

Kookworkshop voor ouder en kind (online)

Bij Pure Food & Pure Taste kun je samen met je kinderen online kookworkshops volgen. Wil jij samen met je kind thuis lekker koken. Volg dan een van de online kookworkshops. Zo kun je samen koken, iedereen in je eigen vertrouwde keuken. Bekijk hier de agenda met kookworkshops.

Lees meer over Pure Food & Pure Taste

Ontdekfabriek Eindhoven

Een leuk gezinsuitje naar de Ontdekfabriek in Eindhoven. Wat kan je hier zoal doen? Je kan bouwen, ontdekken, film maken, buiten spelen, met speelkisten spelen, met blokken bouwen en nog veel meer. 

Lees meer over de Ontdekfabriek

Van Abbemuseum - Kinderkunstclub

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Ze organiseren (theater)rondleidingen voor de hele familie. Ook heeft het museum wekelijks een kinderkunstclub waar je kunst kunt kijken en maken vanaf 6 tot 12 jaar. 

Bekijk de agenda voor de Kinderkunstclub

Kinderactiviteiten Bibliotheek Helmond-Peel

Naast het lenen van boeken biedt de Bibliotheek Helmond-Peel ook veel activiteiten aan die gericht zijn op de jeugd. Deze kinderactiviteiten zijn erg leerzaam en vooral heel erg leuk! 

In de schoolvakantie organiseren ze extra kinderactiviteiten.

Bekijk de agenda met kinderactiviteiten

Kijk voor meer leuke uit tips met kinderen op de website van Go-Kids.

Log In