WILDLANDS is t/m 19 januari gesloten.

 

Ontmoet al onze sterren achter de schermen!

Kom deze winter naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen want je bent uitgenodigd als Backstage gast in WILDLANDS waar je al je helden van dichtbij mag ontmoeten! Neem een kijkje bij o.a. de leeuwenstal en de savannestal en krijg uitleg van de dierenarts! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Plan je bezoek

WILDLANDS Backstage

2 november start de tweede editie van WILDLANDS Backstage. Neem een kijkje in de dieetkeuken en bij de pluktuin, zie waar de olifanten hun dagelijkse verzorgingstraining krijgen en breng een bezoek aan het winteronderkomen van de nijlpaarden en neushoorns. Vergeet niet even te gluren bij de waterfabriek en de living machine, hét duurzame hart van het park.

Wildlands backstage

Voor de schermen warm je lekker op in de overdekte jungle waar je vanuit de boot de olifantenfamilie van wel heel dichtbij kunt bewonderen en ontdek de dwergoeistities, de kleinste aapjes ter wereld, in de vernieuwde Jungle Arena. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns, test en in het Sonar Station je kennis over walvissen. Ook hier zijn nieuwe diersoorten te spotten zoals de Siberische eekhoorns, stinkdieren en verderop watervogels zoals de buffelkopeenden, kuifzaagbekken en sneeuwganzen in Raccoon Creek. 

ijsbeer Wildlands

Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs.

Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.

WILDLANDS Backstage is van 2 november 2020 tot 1 maart 2021, m.u.v. 1 januari en kun je bezoeken met een regulier entreeticket. Je hebt dus geen speciaal WILDLANDS Backstage ticket nodig.

Reserveer je kaarten

Informatie omtrent Corona: het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren. Je wordt gevraagd om in alle binnenruimtes een mondkapje te dragen. Alle restaurants zijn op dit moment gesloten.