Deze zomer kun je ook in de avond op avontuur in WILDLANDS tijdens SummerNights. Maak op een bijzondere manier kennis met Serenga! Kijk hoe de dieren zich voorbereiden op de nacht, geniet van een prachtig ondergaande zon en beleef een avond vol onverwachte ontmoetingen met zomerse gerechten en tropische cocktails.

Ontdek food- en marktpleinen, dans samen op live muziek en geniet van een heerlijke barbecue bij Momma’s Restaurant. Ga op trucksafari over de Savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Trek verder langs de leeuwen op de Leeuwenberg en ontmoet de leeuwenwelpen. Sluit aan bij één van de interactieve dierpresentaties en leer hoe dieren zich aanpassen aan de warme zomerdagen. Sluit de avond af bij het kampvuur waar je marshmallows en broodjes kan roosteren.

WILDLANDS is deze zomer van 13 juli tot en met 25 augustus geopend van 10:00 tot 20:00 uur, de SummerNights starten om 16:00 uur. Geniet van een sfeervol avon(d)tuur in WILDLANDS!

 

Actievoorwaarden
De SummerNights entreetickets zijn geldig van 13 juli tot en met 25 augustus 2019 van 16:00 tot 20:00 uur. Wanneer je overdag het park bezoekt, is je dagticket ook geldig voor SummerNights. Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

Meer informatie WILDLANDS