Paul van Loon & rare snuiters (6+)

Paul van Loon schrijft boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar. Iets jongere, maar ook iets oudere kinderen mogen zijn boeken graag lezen. Je kent Paul vooral van zijn boeken over de Griezelbus en Dolfje Weerwolfje. Zelf houdt hij het meeste van griezelverhalen, gekke verhalen en van grumor verhalen (dat is een combinatie van die twee).

Paul haalt zijn ideeën voor de verhalen uit de Andere Werkelijkheid, een term die je zeker tegenkomt als je zijn boeken leest. Hij wil heel graag dat je zijn boeken met plezier leest.

Samen met zijn Andere Snuiters, Ad, Ton, Tyn en technicus Rens, neemt Paul je mee op een muzikale reis door zijn kinderboekenwereld. Paul leest voor en vertelt over zijn boeken, over schrijven en over deuren met geheime werelden erachter. Natuurlijk gaat het over Dolfje, de Griezelbus, Foeksia en Jimi Rip. Samen met zijn band zingt en speelt Paul liedjes, die met de boeken te maken hebben. Soms mag je zelfs even op het podium aanschuiven!

En na afloop zet Paul natuurlijk graag zijn handtekening in jouw boek, op een blaadje, T-shirt, onderzetter, of wat dan ook!

Prijs vanaf € 12,50

Meer informatie, kaarten en arrangementen