Zaal - Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17, 8111 RK Heeten

Welkom bij Restaurant Reimink, voor een warm en gastvrij onthaal.....

In het mooie Salland, aan de doorgaande weg tussen Heeten en Deventer, in het bos, ligt Restaurant Reimink. Bij dit restaurant kun je heerlijk eten, lekker een terrasje pikken of je familiefeest houden. Ook de High Tea is de moeite waard. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en de kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de midgetgolfbaan.

Verrassend lekkere gerechten

De gerechten van Restaurant Reimink worden met zorg en vakmanschap bereid met verse seizoensproducten. Het menu wordt 3x per jaar aan het seizoen aangepast, dus er blijft genoeg te proeven. Ook hebben ze elke maand een nieuw maandmenu of gerecht. Kijk voor wat ze voor deze maand in petto hebben bij de Deals van Go-Kids Deventer Salland. En heb je de speciale Kids kaart al gezien?

Happen en Trappen

Leuk voor jong & oud: Happen en Trappen. Zin om er in het weekend of in de vakantie een dagje met het hele gezin op de fiets op uit te gaan? Denk eens aan Happen en Trappen. Kinderen vinden het hartstikke leuk om van gerecht naar gerecht te fietsen, zeker als ze ook nog de gelegenheid krijgen om even in de speeltuin te spelen. De route die door Heeten komt heet Hartje Salland. Bij Restaurant Reimink wordt de soep geserveerd.

Midgetgolf

Samen met de kinderen een balletje slaan op de midgetgolfbanen. Dat kan natuurlijk ook. Alle banen zijn in het voorjaar 2016 opnieuw aangelegd en voorzien van nieuwe hindernissen. Ook leuk als onderdeel van een familiefeest!

Speciale ontspanning voor de kinderen of voor een kinderfeestje is het kinderarrangement met:

  • Gebruik van de speeltuin
  • Gebruik van de midgetgolfbaan
  • Smulbox (incl. 1 x drinken)
  • IJsje
  • Verrassing voor iedereen