Als je kinderspullen nieuw moet kopen wordt dat vaak veel te duur. Je kunt soms net zo goed volstaan met gebruikte spullen. De nieuwe eigenaars van de spullen zijn vaak heel tevreden met hun nieuwe aankoop. De aanbieders zijn ook blij, omdat zij hun spullen verkocht hebben. 

Unieke tweedehandse kinderspullen 

Ook zijn op de kinderbeurzen vaak de leukste nieuwe artikelen te koop. Unieke kinderspullen die je niet overal tegenkomt en vaak zelfgemaakt. Een echte aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders!

De Kinderbeurzen in regio Den Bosch die we tegenkomen zetten we in de agenda, zodat je een mooi overzicht hebt van waar je een beurs kunt gaan bezoeken met of voor de kinderen.

Als er op dit moment kinderbeurzen gepland zijn, zie je op deze pagina bovenaan agenda in een blauw vakje staan, op mobiel zie je het blauwe kader als je verder naar beneden scrolt. 

Als je hierop klikt heb je het overzicht van de festivals die op dit moment bij ons bekend zijn. Je kunt er ook snel doorheen scrollen in het groen vlak onderaan deze pagina.

Veel plezier! 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch