Uren speelplezier voor kinderen met het City-Play speelkleed van Den Bosch

Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn/haar stad ‘s-Hertogenbosch kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van Den Bosch! Kun jij alle highlights vinden?

Een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit ‘s-Hertogenbosch. Je blijft er naar kijken! Zo staat op dit speelkleed: De moerputten, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Brabanthallen, Verkadefabriek, Dommel, Designmuseum, Bossche Broek,  Bastionder, Pettelaarse Schans, Bosch art center, carnavalsmuseum Oeteldonk , de bibliotheek, hotel central, Knillis en het puthuis, zoete lieve Gerritje, de moriaan, de ijsbeer en het sportiom. 

De Speelkleden van City-Play

Ieder kleed, ook wel speeltapijt of verkeerskleed genoemd, heeft het ruime formaat van 115 cm x 175 cm, is uitstekend afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. Speelkleden stimuleren ook tal van vaardigheden van je baby, peuter, kleuter of kind maar het is natuurlijk vooral heel erg leuk. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. 

De speelkleden van City-Play zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor ouders en opa’s en oma’s door de unieke details en specifieke kenmerken die door makers zijn verwerkt. 

Speelkleed Den Bosch kopen

Wil je dit originele Bossche speelkleed ook in huis hebben? Bestel deze direct en haal het cadeau van het jaar in huis!

Naar de website