Kids & Care gastouderbureau
Jachtslot 14, 5346WK Oss

Gastouderopvang waar sfeer en gezelligheid voorop staan. Ben je als ouder op zoek naar flexibele, kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving in Oss en omgeving?

Waarom kiezen voor Kids & Care gastouderbureau? 

Kids & Care geeft je de juiste informatie zodat je straks niet met de "gebakken peren" komt te zitten. De slogan van Kids & Care is niet voor niets "we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen". Kids & Care luistert naar jullie wensen en verwachtingen. Ze "managen" gastouderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Gastouder of kinderdagverblijf?

Waarom nu juist een gastouder en niet het kinderdagverblijf. Bij een gastouder is er van nature huiselijkheid en kleinschaligheid; dus jouw kind krijgt meer persoonlijke aandacht. Een gastouder kent daarnaast geen openings- of sluitingstijd. Is uw kind een keer ziek? Ook dan kan de opvang, na overleg, gewoon doorgaan. Een keertje mee naar de markt of de stad hoort er natuurlijk ook bij. Jouw kind draait mee in het gezinsleven van de gastouder. Gezelligheid, sfeer en vertrouwen zijn daarbij zeer belangrijk. 

De opvang wordt op maat betaald. Kids & Care als bureau maakt onderscheid in het aantal dagen opvang dat jullie nodig hebben. Je betaald ook geen inschrijfgeld. Dit alles om de drempel zo laag mogelijk te houden.

Daarom Kids & Care

  • Kids & Care zoekt samen met jullie naar de geschikte combinatie kind, ouder en gastouder.
  • Ze denken mee en luisteren naar jullie specifieke wensen en behoeften.
  • Ze zorgen ervoor dat er goede afspraken gemaakt worden en bewaken deze ook.
  • Kids & Care is voor iedereen toegankelijk.