Bibliotheek Oss  

Raadhuislaan 10, 5341GM Oss

  Leuke workshops voor jong en oud 

  In de bibliotheek in Oss kan je niet alleen terecht om de mooiste boeken te lenen, maar er worden ook regelmatig leuke (gratis) workshops georganiseerd. Houd de Go-Kids agenda in de gaten voor de leukste kinderactiviteiten!

  Voorlezen in Bibliotheek Oss 

  Naast de activiteiten wordt er elke woensdagmiddag om 14.30 uur voorgelezen in de Bibliotheek.

  Leuk en gezellig

  Voorlezen is gezellig en leuk, voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is samen een boekje lezen en bekijken een moment om samen te delen.

  Taalontwikkeling

  Voorlezen is ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Het luisteren naar verhalen stimuleert de taalontwikkeling enorm. Zo leren kinderen door voorlezen heel veel nieuwe woorden, maar bijvoorbeeld ook hoe een zin opgebouwd is.

  Kom luisteren en beleef mee

  Kinderen, vanaf ongeveer 4 jaar, en hun papa, mama, opa, oma of oppas zijn elke woensdagmiddag van harte welkom om te komen luisteren naar een leuk verhaal. Bij de Bibliotheek Oss wordt elke woensdagmiddag vanaf 14. 30 uur voorgelezen op de jeugdafdeling op de 2e etage.

  Oudercafé: inloop voor ouders met jonge kinderen

  Het oudercafé is een gezellige ochtend waar kinderen (samen) kunnen spelen en ouders elkaar tijdens de koffie of thee vrijblijvend kunnen ontmoeten. Een ideale gelegenheid om te praten over opvoedkundige thema's, (borst)voeding, dragen en draagdoeken of samen slapen. Wellicht ontmoet je iemand die er ervaring mee heeft en leuke anekdotes kan vertellen of nuttige informatie met je kan delen. Het oudercafé is van 10.00 tot 12.00 uur op de 2e etage van de Bibliotheek. Kom gerust eens langs. Kijk in onze agenda (of klik op de agenda knop op deze pagina) voor alle geplande oudercafé's!

  Gratis toegang

  De bibliotheek kijkt er naar uit om jou te ontmoeten! Het oudercafé in Bibliotheek Oss is van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar. Voel je welkom.

  Adres

  • Adres: Raadhuislaan 10
  • Stad:  Oss
  • Land:  NL
  • Postcode:  5341GM