Praktijk Brigitte biedt coaching aan kinderen, gezinnen en professionals. Als aanvulling biedt Brigitte ook coaching met honden. Laat de hond je begeleiden, spiegelen en troosten.

Kindercoaching

Brigitte werkt graag samen met kinderen, soms krijgt ze hierbij hulp van haar honden. Elk kind verdient het om te zeggen: "Ik ben trots op mezelf", maar nog veel belangrijker is dat ze het ook geloven.

Tijdens het coachingstraject wordt er veel gebruikt gemaakt van creatieve methodes. Kinderen gaan graag zelf aan de slag en dit kan een knutselopdracht zijn, maar ook een heerlijke wandeling door de natuur. Het kind bepaald hierin de koers.

De verschillende werkvormen worden aangepast naar het kind en de problematiek. Denk hierbij aan tekenen, verven, knutselen en verschillende kwaliteitsspellen.

Over Brigitte

Brigitte van Heesch-Geurts is moeder van 3 leuke meiden van 20, 18 en 11 jaar. De middelste is zoals ze zelf zeggen autastisch (autistisch). Ook is Brigitte getrouwd en verzorgster van 2 super lieve honden, Kyra en Sam.

Ze heeft diverse coachopleidingen, leerbijeenkomsten en workshops gevold. Mede om honden te kunnen inzetten voor de coaching en vooral dit was een eye-opener voor Brigitte. Zo mooi wat een hond je terug geeft. Ze houden je een spiegel voor en laten je eigen inbreng zien. Wil jij meer weten?