Vier jouw kinderfeest als DJ bij djproducer.school
Havervelden 2, 5281 PT Boxtel

Een kinderfeestje van djproducer.school is stoer en gaaf! De jarige job krijgt samen met al zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes een te gekke dj-les. Tijdens de dj-workshop krijgen de dj’s in de dop een eigen dj-set en leren ze de geheimen van het dj-en. De dj-workshop wordt gegeven door professionele dj’s. De kinderen leren mixen, beatmatchen, de maat tellen en nog veel meer. Aan het einde gaat het dak eraf, vieren jullie nog even een leuk feestje en gaan de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje in DJ Studio in Boxtel

De studio van djproducer.school is bij uitstek geschikt voor een uniek kinderfeestje. Jullie komen op locatie en tijdens de dj-workshop krijgen de dj’s in de dop de beschikking over een eigen dj-set. De kinderen leren mixen, beatmatchen, de maat tellen en nog veel meer.  Aan het einde kan er nog even lekker gedanst worden. Alle kids krijgen een heus dj-diploma mee naar huis!

Kinderfeestje bij jullie thuis

Een DJ Workshop kan ook bij jullie thuis. De dj's komen met alle spullen bij jullie in de huiskamer. Ze hebben alleen een tafel en wat stroom nodig. Ze zetten voor alle kids een dj-set klaar en nemen geluid en een dj-booth mee. Ze geven een workshop waar jullie leren hoe het is om een DJ te zijn. In de finale gaan natuurlijk alle voetjes van de vloer.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor