Meerheuvelweg 1, 5221 TP Den Bosch

Bij SUP & Windsurf Den Bosch leer je in een gezellige omgeving windsurfen en suppen. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten lessen, groepsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes. Je wordt door een ervaren en enthousiaste instructeur begeleid op de mooiste recreatieplas van Den Bosch het Engelermeer of in de binnenstad van 's Hertogenbosch. Dit alles voor een geslaagd feestje op het water!

Volop waterpret tijdens je kinderfeest bij SUP & Windsurf Den Bosch

Op zoek naar een leuk en sportief kinderfeestje in Den Bosch? Vier dan je feestje bij 'SUP & Windsurf Den Bosch' en ga mee het water op! Kiezen jullie voor suppen of windsurfen?!?

windsurfen, suppen, sup en windsurf den bosch, 's hertogenbosch, kinderfeest, feestje

Kinderfeestje SUPPEN of

WINDSURFEN

Tijdens het SUP-feestje en SURF-feestje krijgen de kinderen (8+) eerst uitleg en begeleiding. Tijdens het suppen en windsurfen worden er ook verschillende spelletjes gedaan in het water om zo nog beter op de plank te kunnen balanceren.

Tijdens het feestje dragen de kinderen verplicht een zwemvest en de instructeur gaat mee het water op om de groep te begeleiden. Jullie kunnen kiezen uit een basic feestje of een deluxe feestje met een cadeautje voor de jarige en een limonade en chips pakket voor alle kids. Voor alle feestjes geldt dat jullie alleen maar zwemkleding en een handdoek hoeven mee te nemen. Voor de overige materialen wordt gezorgd! 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor