Verschillende locaties in de regio 1, 1234AB Den Bosch

Zijn jullie graag buiten en nog op zoek naar een leuk en uitdagend feestje? Dan zijn de kinderfeestjes van Natuur is een Feest echt iets voor jullie! Hutten bouwen, zoeken naar dierensporen of een heuse piratenschat, een heksensoepje maken of samen op jacht met zelfgemaakte speer of pijl en boog? Het kan allemaal bij Natuur is een Feest! 

Kinderfeestjes met Natuur is een feest

Er zijn verschillende feestprogramma's, zodat je kunt kiezen welke activiteiten het best bij jullie passen.

 • Boswachtersfeestje: Je ontdekt wat voor sporen dieren achterlaten, wat een specht zoekt in dood hout en hoe een babybeuk er uit ziet. Ook gaan jullie soorten jagen! Wie vindt het meeste soorten insecten? Welke vogels spotten jullie? En... de kids maken een pissebeddenpaleis!
 • Minecraft in het echt (9+): Minecraft op de computer is al cool. Maar in het echt is het veel spannender! Je wordt ontvangen met horrormuziek. Je verdeelt je groep in teams. Die maken allebei een fort in het bos en ook wapens. Je gaat aan de slag met zakmessen, zagen, touw en tape. Dan wordt het nacht. De horrormuziek gaat weer aan. Twee kinderen van jullie team worden monsters en gaan het fort van de ander aanvallen. Maar dat valt niet mee want de kinderen verdedigen zich. Als de muziek weer uitgaat, zijn de monsters weer teamleden en herstellen of bouwen ze verder aan hun fort en wapens. Totdat het weer nacht wordt!
 • Bouw- en knutselfeestje: Veel kinderen zijn dol op bouwen en knutselen in het bos!  De mooiste creaties komen daaruit voort. En trots dat ze daarop zijn! Ondertussen komt er een kikker onder de dikke boom tevoorschijn, ontdekken ze duizendpoten en horen ze een specht roffelen! Maak een valkuil, hut, picknickplaats of een touwladder voor de kabouters!
 • Kleuterfeestje, kleuters in het wild: Kleuters betrekt de Feestjesgever vaak bij het spel met een knuffel of handpop. Ook laten ze de kids eerst even lekker rondrennen. Daarna gaan jullie op ontdekkingstocht. Ze vinden een worm, een pissebed, graven in een molshoop, verbazen zich over een vlinder. Een heuse katapult is zo gemaakt… en die kan mee naar huis. 
 • Schemerfeestje: ‘s Avonds komen de dieren tevoorschijn. Zoek je eigen chill-plek, maak met een mesje een speer scherp, ga op zoek naar diersporen, zoals poep maar ook dode dieren en botten! Luister naar de nachtgeluiden. Jullie sluiten af met lekkere warme chocomel en een spookverhaal!
 • CSI-speurfeestje: Kijk een gat in de boom, wie heeft dat gedaan? Dat gaan jullie onderzoeken! Ligt er zaagsel, poep, zijn er andere aanwijzingen? En daar, een heleboel veren… Kun jij zien wie dat gedaan heeft? Super spannend feestje met veel zoeken, onderzoeken, kijken en verzamelen.
 • Survivalfeestje: Tijdens dit feest doen jullie stoere dingen! Je bouwt een hut, je maakt wapens, sluipt naar de wilde dieren toe en sprokkelt brandstof voor je eigen vuurtje. Voel eens hoe scherp mijn speer is! Kijk mijn pijl en boog schiet echt ver! Op sommige plekken kunnen ze tijdens een feestje ook vuur maken (tegen meerprijs).
 • Team Natuur (6+): Houdt jouw kind van teamspelletjes, sportiviteit en soms een beetje competitie? In dit feestje moeten kinderen samenwerken om opdrachten te volbrengen in de natuur.  De kinderen spelen Stammenstrijd. Elk team probeert de knuffel van de ander te ‘roven.

Wil jij meer weten over deze te gekke natuurfeestjes? 

Meer info!

Natuurfeestjes regio Den Bosch

Deze geweldige kinderfeestjes kun je op verschillende plekken in regio 's-Hertogenbosch vieren met de jarige en alle gasten. De feestjes duren ongeveer 2 uur en worden begeleid door een door een Feestjesgever van Natuur is een Feest. Jij zorgt voor wat eten/drinken en de Feestjesgever zorgt voor de rest!

Boek nu!

 • Leeftijd 0 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Outdoor