Pannenkoekenhuis De Ontdekking

Oirschotsebaan 12, 5062 TE Oisterwijk

Voor de kinderen

Voor uw kinderen is er een binnenspeeltuin met klimtoestel, glijbaan, XBOX Kinect en ook een dansvloer waar de kinderen kunnen genieten van een voorstelling van onder andere K3. Als het lekker weer is, kunnen uw kinderen ook buiten spelen, want wij hebben ook buiten een grote speeltuin. Hier staan onder andere schommels, een reuzenglijbaan, wipkippen, fietsplein, trampolines en in de zomermaanden een springkussen. Daarnaast is er ook nog een voetbalveld waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven!

Waar het geluk bij de meeste kinderen na een pannenkoek waarschijnlijk al niet op kan, zorgen de dukaten nog voor een extra glimlach. Kinderen tot 12 jaar krijgen 4 dukaten, wanneer zij een pannenkoek bestellen. Kiezen zij voor het kindermenu dan krijgen zij zelfs een gouden dukaat, ter waarde van 10 dukaten. Vervolgens kunnen de kinderen zelf een cadeautje uitzoeken in de dukatenshop.

Is uw kind binnenkort jarig of pas jarig geweest? Gefeliciteerd! Wij vieren dat graag met jullie mee. Door middel van het organiseren van een kinderfeestje bij ons in het pannenkoekenhuis hier in Oisterwijk. Er zijn vele mogelijkheden. Voor iedere leeftijd hebben wij een passend aanbod.