Pannenkoekenbos Esch
Haarenseweg 4, 5296 KB Esch

Het 'Pannenkoekenbos' ligt in het centrum van Esch, een klein dorpje gelegen tussen Den Bosch, Boxtel en Vught. Omringt door natuurgebieden als de Kampina, de Bossche Broek en de Vughtse Heide. Dit restaurant is al ruim 15 jaar een begrip in Esch en omstreken. Een echt thema restaurant voor jong en oud met heel veel speelmogelijkheden!

Restaurant

Je kunt bij het Pannenkoekenbos eten in een van de verschillende thema kamers. Zo is er een zee, vlinder, Vernieuwd bos en koningskamer. De kinderen kunnen spelen in de speelhoek of buiten in de speeltuin. Ze hebben zelfs een echte schatkamer waar je zelf een cadeautje kunt kopen van de verkregen dukaten bij de pannenkoek. Hierdoor is een bezoek aan dit pannenkoekenrestaurant een leuk uitje voor het hele gezin!

Buitenterras

Het gedeeltelijk overdekte terras met +/- 150 stoelen is gelegen aan de achterkant van het pannenkoekenhuis met een prachtig uitzicht over de weilanden. Genieten van een pannenkoek en een drankje direct aan de speeltuin met trampolines, klimrekken, schommels, glijbaan en het gehele jaar door een groot lucht luchtkussen! 

Afhaal pannenkoeken

Ook kun je bij het Pannenkoekenbos Esch pannenkoeken afhalen. Je ontvangt dan 10% korting op de rekening. Heerlijk als je even geen tijd (of zin) hebt om te koken!

Puzzel/speurtocht voor binnen en buiten!

Wegens het grote succes van de binnen speurtocht heeft het Pannenkoekenbos nu ook een buitenspeurtocht Kom je deelnemerskaart halen in de schatkamer van het restaurant. Kan jij het mysterie van de verloren sleutel oplossen?

Wandeltochten

Ook zijn er verschillende wandeltochten te verkrijgen. Er zijn routes met verschillende afstanden verkrijgbaar. Compleet met route beschrijving en plattegrond. Ze starten en eindigen natuurlijk bij het pannenkoekenhuis. Leuk om te doen voor of na je bezoek, of eventueel in combinatie met een van de arrangementen. De wandelroutes zijn kosteloos te verkrijgen.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor