De pannenkoekenbakker Zeeland

Udenseweg 31, 5411 Sb Uden

250 soorten pannenkoeken … en meer!
In Zeeland en pal tegenover De Maashorst, een van de grootste natuurgebieden in Noord-Brabant, ligt restaurant De Pannekoekenbakker. Hier geniet je van de beste zoete en hartige pannenkoeken. Of ga juist voor een verrassende salade. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een van onze vele soorten koffie of een ijsje, die haast nergens zo lekker smaken als op ons zonnige terras.

Heerlijk zitten, binnen en buiten
Ieder bezoek aan De Pannekoekenbakker is een feestje. Of je nu plaatsneemt in ons sfeervolle pannenkoekenhuis of lekker knus bij de open haard in het Jachthuis. Bij mooi weer zit je heerlijk op ons royale terras. Lekker even ontspannen, je gezicht in de zon. Kortom, een ideale plek om even bij te komen na een mooie fiets- of wandeltocht door de omgeving.

Eten en spelen
Terwijl jij gezellig aanschuift voor een kopje soep of appelpannenkoek, kunnen de kinderen spelen in de speeltuin en het Smulbos. Vanaf het terras zie je ze springen op de trampoline en klimmen over de boomstammen. Of doe samen een gratis speurtocht. En regent het? Binnen vermaken de kleintjes zich in de speelruimte en verbeteren de oudere kids hun highscore op de PlayStation. Al met al de plek om lekker met het hele gezin naar toe te gaan.