Jumpsquare Veghel  

Poort van Veghel 4994, 5466 SB Veghel

  Bij Jumpsquare Veghel vind je ruim 2000m2 sport, spelen en ontdekken én plezier!

  Jumpsquare is de ultieme combinatie tussen fun en sport in een stoere setting. Leef je helemaal uit in de Freestyle area, BigAirBag area, High Performance area met Walk on Wall, Dodge/Basketball area en twee Foampit areas.

  Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 10 jaar (voor kinderen van 2 t/m 9 is er een speciale Mini-Jump). Je kan hier zelfs jouw verjaardag vieren! Meer daarover vind je op onze kinderfeestjespagina.

  JumpsCool Veghel

  Bij JumpsCool Veghel leer je in 10 lessen gave tricks en trucks op en rondom de trampolines onder begeleiding van onze professionele Jumpmasters. JumpsCool wordt aangeboden voor kinderen vanaf 8 jaar en er geldt geen maximum leeftijd. Iedere jumper is dus welkom! Wanneer de Jumpscool lessen starten is nog niet bekend, maar blijf de website in de gaten houden.

  Tijdens de eerste les kijken de Jumpmasters hoe vaardig je bent. Afhankelijk van je niveau delen we je in één van de twee groepen: beginner of gevorderd. Daarmee maken we JumpsCool voor alle deelnemers aantrekkelijk. Na de introductie gaat de week erop:

  • de beginnersgroep van start om 17:00 tot 18:00 uur
  • de gevorderdengroep van start om18:00 tot 19:00 uur

  Een JumpsCool traject bestaat uit 10 lessen die in 10 weken achter elkaar aangeboden worden door onze professionele Jumpmasters. De kosten van een traject bedragen €120,- die je betaalt bij aanvang van de eerste les. Je krijgt hierbij een eigen Jumpsquare Veghel shirt en een set Jumpsquare Veghel sokken.

  Go-Kids Reporters op bezoek

  Onze vloggers Ties en Juup mochten namens Go-Kids een bezoek brengen aan Jumpsquare Veghel en hebben samen een te gekke vlog voor ons gemaakt? Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van deze super gave locatie? Check dan snel de vlog hieronder!

  Adres

  • Adres: Poort van Veghel 4994
  • Stad:  Veghel
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5466 SB