Poort van Veghel 4994, 5466 SB Veghel

Jumpen bij Jumpsquare Veghel

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, ga het duel aan in de Dogeball arena of maak je eerste backflip. Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Mini Jump

Kun jij niet wáchten tot de dag dat je 6 jaar wordt en eíndelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan hebben we iets leuks voor je: Mini Jump! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 2 t/m 5. Samen met je ouders of begeleiders kun je dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan.

Lees meer

Disco Jump

Zin in een vet avondje uit? Dan zit je bij Jumpsquare goed! Elke woensdag, vrijdag en zaterdag is het tijd voor Disco Jump. Dan gaan de zaallampen uit, discolampen aan en kun je los gaan op de vetste beats. En tussen het jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen bij Thirty Six Bistro. 

Op vrijdag en zaterdag tussen 19:00 – 21:00 uur je gebruik maken van de Disco Jump Special. Deze bestaat uit 120 min. jumpen en een lekker drankje voor na het jumpen. En dat voor maar 20 euro!

Liever een kinderfeestje vieren? Dat kan ook! Tijden de Disco Jump uren kun je ook een Disco Jump party boeken! 

Lees meer

Family Jump Special

Met het hele gezin jumpen is nog leuker! Daarom hebben we bij Jumpsquare nu de Family Jump Special. Daag je vader uit op de Battle Beam, oefen tricks met je zus(je) of wat dacht je van een potje Ultimate Dodgeball met de hele familie! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijk uitje. 

Onze Family Jump Special is geldig vanaf 4 personen voor 90 min. jumpen. Er moet minimaal één begeleider van 18 jaar of ouder mee jumpen. En ben je met meer dan 4 personen? Dan kan je gewoon meer jumpers toevoegen met extra voordeel! 

Lees meer

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

Lees meer

jumpsquare veghel, springen, tramponlinepark, actief uitje, gezinsuitje, erop uit, sportief, jumpen

Go-Kids Reporters op bezoek

Onze vloggers Ties en Juup mochten namens Go-Kids een bezoek brengen aan Jumpsquare Veghel en hebben samen een te gekke vlog voor ons gemaakt? Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van deze super gave locatie? Check dan snel de vlog hieronder!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor