Stadsboerderij Eyghentijds  

Lunerkampweg 5, 5245 NB Rosmalen

  Stadsboerderij Eyghentijds is dé locatie waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten! Middels spelen, ontdekken en proeven kan iedereen in contact komen met natuur, dier en mens. Hier wordt platteland verbonden met de stad. Biologische stadsboerderij Eyghentijds heeft haar thuis namelijk op een uniek plekje tussen ´s-Hertogenbosch, Empel  en Rosmalen omgeven door het prachtige natuurgebied Kanaalpark. Dankzij de ligging vlakbij de A2 en met daarnaast voldoende parkeergelegenheid is de stadsboerderij ook makkelijk te bereiken met de auto. 

  De varkens van de Biologische Varkenshouderij zijn te bewonderen op de wei en ook kun je heerlijk ontspannen genieten van een kopje thee/koffie (of natuurlijk een biologisch sapje) op het terras. Daarnaast kun je op de stadsboerderij terecht in de boerderijwinkel, is er een muziekschool, dagbesteding voor ouderen, imkerij, Milieu- Natuur Educatielessen voor scholen, verschillende flex ruimte's, dagopvang voor 0 - tot 4 jarigen, worden er kinderfeestjes en creatieve workshops verzorgd, en nog veel meer. 

  Jonge bezoekers mogen al hun zintuigen gebruiken om het boerenleven te ervaren. Zo zijn er speel - en ontdekplekjes en natuurlijk mogen de boerderijdieren niet ontbreken. Als er biggetjes zijn mogen deze geknuffeld worden en kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin. Ook super leuk zijn knutselmiddagen van Drieka's KinderKnutselKlup.
  Adres

  • Adres: Lunerkampweg 5
  • Stad:  Rosmalen
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5245 NB