Stationsplein 1, 5211 BJ Den Bosch

Nog op zoek naar een gezellig gezinsuitje in Den Bosch? Boek dan de superleuke speurtocht van Qula City Trail. Nu met 55% korting! 

Speurtocht door 's Hertogenbosch met het hele gezin

De Den Bosch City Trail is een leuke speurtocht door Den Bosch. Op je telefoon krijg je raadsels en leuke opdrachten. Als je een raadsel of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je met verschillende teams speelt, wint het team met de meeste punten.

Ook wanneer met één groepje speelt, is de speurtocht ontzettend leuk om te doen! De speurtocht is het ideale uitje voor zo’n 2,5 uur plezier en gezelligheid!

19 raadsels & opdrachten
2,5-3 uur 
4,3 kilometer

Start: Stationsplein Den Bosch
Einde: Vismarkt Den Bosch
Highlights: tijdens deze trail verken je de Sint Jan, het Stadhuis, de Vismarkt, de Zuidwal, de Binnendieze, het Museumkwartier, de Parade, de Markt en nog véél meer!

Wanneer? 24/7 mogelijk

Speurtocht Den Bosch boeken met korting

De city trail kost normaal gesproken 49 euro per groep, maar als je boekt via Go-Kids ontvang je maar liefst 55% korting. Hierdoor komt te prijs uit op slechts €19,95 (voor het hele gezin!). Je krijgt de trail met deze prachtige korting door bij het boeken deze kortingscode in te voeren: QULAKORTING

Boek City Trail Den Bosch

Ontdek alle City Trails in Nederland, België en Frankrijk

Ben je op vakantie of een leuke city trip? Qula City Trails heeft geweldige speurtochten door verschillende Nederlandse, Belgische én Franse steden. Je bezoekt de leukste plekjes, lost raadsels op en doet grappige opdrachten. Alles op je smartphone. Je kunt in kleine teams spelen, alles is buiten en je hebt 1 jaar om je login te gebruiken. Daarom zijn deze speurtochten volledig Corona-proof.

Ontdek alle City Trails

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor