Kasteel 4, 5473 VA Heeswijk-Dinther

Op ontdekkingstocht door Kasteel Heeswijk 

Voor kinderen is dit kasteel in Heeswijk-Dinther een echte ontdekkingstocht. Zoek de geheime trappen en gangen, beklim de toren en probeer een echte ridderhelm. De gastheren en –vrouwen kennen de bijzondere kasteelverhalen, maar je kunt ook zelf op zoek met de speurtocht of app. 

kasteel heeswijk, heeswijk-dinther, gezinsuitje, erop uit, dagje weg, uitje, kinderen

De kasteel speurtocht voor kinderen

WAT? WATER! VAKANTIE SPEURTOCHT

Wat weet jij over water op het kasteel? Waarom is er een slotgracht? Was er een badkamer? Of een douche? Duik samen met Donate en Otello, de kasteelzwanen, in de geschiedenis van water rop het kasteel. Kijk goed rond tijdens je rondgang door het kasteel en speel thuis het kasteelkwartet! Kun je nog niet lezen maar ben je wel een superspeurder? Koop dan bij de entreekassa een plaatjes speurtocht en zoek Donate en Otello, de kasteelzwanen, in het kasteel. 

vakantie, speurtocht, otello, vakantie, kinderactivteit, uitje, erop uit, gezinsuitje

Wandelen en fietsen bij Kasteel Heeswijk

Het kasteel is een Brabantse Natuurpoort. Vanaf hier maak je mooie wandelingen en fietstochten door de bossen, de lanen en velden van het landgoed, doorsneden door de kronkelende Aa. Speciaal voor kinderen zijn er rondom Kasteel Heeswijk verschillende routethema's te vinden. Download hiervoor de app Vossenstreken, de wandelapp voor kleine én grote avonturiers! Of bezoek de uitkijktoren Heeskijk langs de N279 bij Heeswijk-Dinther. Vanaf boven kijk je uit over een prachtig bosrijk gebied en als je geluk hebt kun je mooie vogels en andere wilde dieren spotten!

kasteel heeswijk, uitkijktoren, heeskijk, wandelen

Leuke (vakantie)activiteiten bij Kasteel Heeswijk 

In de vakantieperiodes en rondom de Feestdagen kunnen kinderen en gezinnen bij Kasteel Heeswijk terecht voor super leuke thema activiteiten en evenementen. Check onze agenda of klik op "Bekijk onze agenda!" voor een compleet overzicht van alle geplande activiteiten bij Kasteel Heeswijk.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor