Cultureel Centrum De Pas Heesch

De Misse 4 , 5384 BZ Heesch

Cultureel Centrum de Pas is niet meer weg te denken uit het centrum van de Heesche gemeenschap. De Pas is er voor en door mensen, en is de plek waar men kan genieten en ontmoeten. Waar mensen en ideeën bij elkaar komen en waar verbindingen gelegd worden tussen gebruikers, theaterbezoekers, ondernemers, sponsors, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt.

De Pas biedt Heesch, Bernheze en de regio:

    • Een passend podium voor lokaal initiatief
    • Een café waar je iedereen ontmoet
    • Een uitgaanstheater om de hoek
    • Ruimte voor sociaal-culturele en maatschappelijke evenementen
    • Congres- en evenementenruimten, waardoor zaken doen een feest wordt

De Pas voor kinderen

Ook aan kinderen wordt gedacht! De Pas heeft een super leuk aanbod voor jong én oud. Door het jaar heen zijn er verschillende bekende (en minder bekende) jeugd- en familievoorstellingen te zien. Regelmatig worden er voor of na de voorstelling ook leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Verder zijn er naast de theatervoorstellingen ook te gekke kinderfilms te bewonderen, en dat voor een leuke prijs! 

Naast de activiteiten voor kinderen, vinden er bij de Pas ook regelmatig evenementen en beurzen plaats voor ouders. Denk bijvoorbeeld aan de verwen- en verzorgbeurs Just-B of aan de Grote kinderkleding- en speelgoedbeurs die 2x per jaar plaatsvindt in de Pas.