Blotevoetenpad bij Landwinkel Valenkamp

Kruisstraat 58, 5249PA Rosmalen

Blotevoetenpad in Rosmalen

Uniek is het 1,6 kilometer lange Blotevoetenpad in Rosmalen. Blootvoets? “Natuurlijk! Dat is een hele ervaring", zegt Kim. Schoenen en sokken uit dus en dan ondervinden wat houtsnippers, kiezels, gras, water en modder met je doen. “Het is sensationeel, je zintuigen op zo'n manier te prikkelen. Voor kinderen en ouders. En ieder seizoen heeft zijn charmes."

In de lente en zomer ben je zo een dagdeel verder met kinderen, want ze kunnen heerlijk aan het water spelen en op zoek gaan naar sporen van dieren. In de winter, als het koud is en heeft gesneeuwd, kan het pad door een fakkeltocht in een ander licht worden bekeken. 

In de herfst en winter is het pad ook zeker een bezoekje waard. Vanwege de weerschommelingen mag je dan ook op laarzen het mooie pad bewandelen. Geniet dan van de prachtige natuurverschijnselen. Kinderen kunnen heerlijk rennen, klimmen en in de modder springen. 

Door de diversiteit van het pad is het ook geschikt voor familiefeesten en kinderfeestjes. Voor elke leeftijd een ontspannen en plezierig uitje!