Zwemles Optisport De Kreek in Kerkdriel

MFC De Kreek is onderdeel van Optisport en zij hebben een geweldige methode ontwikkeld om kinderen spelenderwijs hun diploma's te laten behalen. De zwem-instructeurs nemen de kinderen namelijk mee op onderwateravontuur! 

ZED EN SOP Zwemles regulier

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

ZED EN SOP Zwemles Turbo

Duurt de reguliere zwemles jou iets te lang of moet je kind nog vóór een aanstaande vakantie kunnen zwemmen? Dan is de Turbo zwemles een uitkomst! Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma’s A, B of C. Voorafgaand aan de cursus vindt er een proefles plaats om te bepalen of het kind genoeg vaardigheden heeft het tempo te kunnen bijbenen van de Turbo Zwemlessen.

ZED EN SOP Zwemles met aandacht

Vindt je kind het spannend om in grote groepen te zwemmen of heeft je kind meer persoonlijke aandacht nodig bij het aanleren van de zwemvaardigheden? Dan is Zwemles Aandacht de oplossing! Op deze manier kan je kind in alle rust en zekerheid leren zwemmen gedurende het  A, B of C traject op eigen tempo en maakt hij of zij pas de volgende stap als hij of zij daar klaar voor is en zich prettig bij voelt.

Zeemeerminzwemles

Leer zwemmen als een echte zeemeermin met de speciale zwemlessen. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur leer je alle technieken die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin.

  • Behaal jouw zeemeermindiploma's!
  • Vervolg op de zwemles
  • Inclusief gebruik van de monovin en staart

Aqua'fun voor kids

Heb je een B-diploma en wil je eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Kom dan mee snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! Aqua'Fun is een leuke, gevarieerde en uitdagende les voor kinderen t/m 12 jaar. Plezier en bewegen staan bij deze les centraal.

  • Bewegen in het water is leuk en gezond
  • Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes
  • Maak spelenderwijs kennis met verschillende groepslessen

Nog meer mogelijkheden bij zwembad De Kreek

Naast deze zwemcursussen kun je bij De Kreek ook nog terecht voor het Oefenuurtje waar je als ouder met je kind kunt oefenen voor het diplomazwemmen. Of geef je kind op voor een cursus Borstcrawl! 

zwemles, optisport, zwemmen, de kreek, kerkdriel

Ga naar de website van zwembad De Kreek voor meer informatie of geef jouw kind direct op

Wil jij voor elke schoolvakantie inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids tips!