De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar! Daarnaast is er grote broer: De Nederlandse Musicalschool voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar.

Haal het beste uit jezelf met de Telekids Musicalschool in Den Bosch! 

Kinderen halen in het speciaal ontwikkelde lesprogramma het beste uit zichzelf…. en ondertussen wordt er natuurlijk veel plezier gemaakt! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar! Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musicals komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken. 

Telekids musicalschool, den bosch, 's-hertogenbosch, lessen, cursus, acteren, dansen, zingen, proefles, auditie

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom!

De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. 

De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren.

Telekids musicalschool, den bosch, 's-hertogenbosch, lessen, cursus, acteren, dansen, zingen, proefles, auditie

Bijzondere kansen

Omdat de musicalschool partner is van de RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen en leuke extra’s voor de leerlingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), workshops en masterclasses met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s, leuke win-acties en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten. Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten.

Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen!