Mad Science is de aanbieder in Nederland voor wetenschap & techniek activiteiten voor kinderen! Welk kind vindt proefjes en experimenten nu niet leuk!

Naschoolse wetenschap & techniek cursus bij jou op school! 

Wat is er nu leuker dan je kind dolenthousiast zien thuiskomen? Tijdens de naschoolse programma's van Mad Science ontwikkelen kinderen op een leuke, hands-on manier vaardigheden voor nu en in de toekomst. De lessen bestaan uit spectaculaire en interactieve demonstraties gecombineerd met leuke proefjes en experimenten die de kinderen zelf uitvoeren. Verwondering en zelf ontdekken vormen de basis van Mad Science cursussen, en dát maakt indruk! Benieuwd of Mad Science ook bij jouw kind op school de fantastische wetenschaps- en techniekshow verzorgd met daaraan gekoppeld de leuke en educatieve naschoolse cursus? Check snel de website of bel naar 088-0303320 voor meer informatie. 

Mad Science Themadagen en Zomerkampen!

In de schoolvakanties verzorgd Mad Science regelmatig gave themadagen en in de zomervakantie kun je zelfs deelnemen aan een heus zomerkamp! Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (Mad) Science nu echt voor staat! Deze dagen kan je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. De kinderen gaan op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap en techniek. Elke dag staat in het teken van een ander spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de jonge wetenschappers aan de slag gaan. Lekker veel zelf doen en ontdekken staan voorop. De kids zijn vaak zo druk bezig dat ze niet in de gaten hebben dan ze aan het leren zijn! Daarbij zorgt de uiterst professionele begeleiding voor een onvergetelijke tijd. Check de Go-Kids agenda voor een overzicht van alle zomerkampen in de regio! Wil je meer weten over de zomerkampen? Klik dan hier.

Gave Science Eventenementen

Mad Science organiseert regelmatig indrukwekkende evenementen en activiteiten in de regio! Ook is er natuurlijk de fantastische Mad Science Theatertour! Houd de Go-Kids agenda in de gaten, of schrijf je in voor de schrijf je in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Den Bosch om niets te missen!